Ми у Facebook
01.12.2019, 12:40

Щедрий вівторок у Рівному: Як долучитися до благодійності

3 грудня, БФ «Скарбниця Надії» запрошує в гості старих та нових друзів. Кожен зможе стати частинкою всесвітнього руху добрих справ. Долучитися до благодійності легко - обирайте зручний вам спосіб і дійте.
В цій неймовірно дружній атмосфері будуть розмовляти, ділитись ідеями, гарним настроєм. В офісі 519 по вул. Данила Галицького, 19 пригощатимуть теплими обіймами, щирими усмішками, ароматними чаєм та смачнючими тістечками.І хтозна, можливо саме цей день подарує щось дуже особливе.

ПОДІЛИСЬ ЧАСОМ
- стань волонтером БФ «Скарбниця Надії» (ми часто потребуємо водіїв, майстрів різних напрямків, вчителів, які мають бажання займатись з дітьми в лікарні. Телефон координатора Ірина 063 800 07 26).
- стань донором крові врятуй життя та покращи своє здоров’я. (Телефон координатора Ольга Шатілова 096 55 27 158).
- поширюй інформацію, адже кожен репост розширює аудиторію.

ПОДАРУЙ ТАЛАНТ ТА МАЙСТЕРНІСТЬ
- Приєднуйся до команди лікарняних клоунів (Телефон координатора Юрій Яцюк 096 852 44 84)
- Якщо ти щось вмієш робити руками, спробуй себе на творчих заняттях (Телефони координаторів Людмила Благовісна 096 90 211 19 та Віта Виштикалюк 068 56 81 755)
- Майстрів усіх напрямків запрошуємо приєднатись до Благодійного аукціону «Творчість заради життя» https://www.facebook.com/…/B.A.tvorchist.zaradu.zutt…/about/ (Телефон координатора Наталя Луста 096 92 844 80)
- Долучіться до команди візажистів, перукарів та ін. без яких не обходяться наші фотосесії та Дні краси. (Телефон координатора Ірина 063 800 07 26).

ПОДІЛИТИСЬ ГРОШИМА
- оберіть зручну щомісячну суму списання коштів з картки чи рахунку на рахунок БФ "Скарбниця Надії"
Навіть невелика але регулярна сума - це дуже важлива допомога.
Детальніше тут: (https://skarbnitsya.org/obladnannya-ta…/rehuliarna-dopomoha/)
- Наші підопічні діти часто потребують тривалого і вартісного лікування. Навіть для родини з середнім достатком, часто суми лікування є не підйомними. В той час як для організацій, компаній щомісячна сума у кілька тисяч буде непомітною. Наші благодійники, які вже працюють з фондом, знають, що від нас вони отримують повний звіт по реалізованим коштам. А справи у компанії дивним чином починають йти вгору.
- Долучайтесь до проектів на закупівлю обладнання і в лікарні, у місці де воно найчастіше використовується, ми розмістимо подячний диплом, де буде вказано благодійника. Добро має бути впізнаваним.
- Не оминайте наші пости, особливо з терміновими проханнями. Поширюйте їх та при перерахуванні навіть невеликої сумми ставте + в коментарях. Це «піднімає» повідомлення у стрічці.
-Беріть участь у наших творчих проектах, акціях аукціонах та витрачайте гроші творчо, весело та смачно, допомагаючи важкохворим дітям.

КУПИ ПОТРІБНІ ПОДАРУНКИ
- поповніть «Коробку хоробрості» - невеликі іграшки- подарунки, які отримують діти після болючих лікарняних процедур як винагороду за сміливість.
Детальніше тут: (https://skarbnitsya.org/…/dopomozhit-napovnyty-korobku-kh…/…)
- ми постійно потребуємо матеріали для творчих занять: акрилові та акварельні фарби, гіпсові фігурки для розмальовування, кольоровий картон та інші матеріали. (Телефони координаторів Людмила Благовісна 096 90 211 19 та Віта Виштикалюк 068 56 81 755 )
- Реквізит для лікарняних клоунів: кульки, носики, мильні бульбашки, перуки, тощо. (Телефон координатора Юрій Яцюк 096 852 44 84).
- розвиваючі іграшки, творчі набори, музичні іграшки, пазли, конструктори (Телефон координатора Ірина 063 800 07 26).
-книги, казки для дітей віком від 1 року до 17 років (Телефон координатора Ірина 063 800 07 26).
- смарт-меблі, балабаси у відділення неврології та онкогематології (Телефон координатора Ірина 063 800 07 26).
І нарешті, ми завжди вдячні за Вашу будь – яку підтримку словом, ділом, гарним настроєм і завжди скоординуємо Вас у потрібному напрямку!

Долучайтесь до будь-якого проекту в рамках Щедрого вівторка, пишіть про це в себе на сторінках, розповідайте про нас друзям, колегам та знайомим.
В #ЩедрийВівторок спільно з #БФСкарбницяНадії долучайтесь до добрих справ.





На правах реклами