Ми у Facebook
05.12.2019, 11:35

Про ідеальні дороги і не тільки: У Рівному влада та бізнес зібрались на Форум

Сьогодні, 5 грудня відбувається Західноукраїнський Форум «Розвиток та безпека місцевих доріг».У Рівному зібралося 400 учасників з усієї країни та делегації з Туреччини, Словенії, Білорусі, Китаю, Литви, Італії, Німеччини.
- Завдання - напрацювати такі рішення, аби українські дороги перестали бути однією з головних проблем країни, пише на своїй сторінці у ФБ Віталій Коваль.

400 учасників - 24 голів ОДА, 30 мерів міст та ОТГ. Залучені найкращі профільні спікери та представники влади найвищого рівня задля ефективного діалогу та вирішення актуальних проблем, пов’язаних з місцевими дорогами.









Форум проводиться у формі відкритої платформи для обговорення актуальних питань, пов'язаних з управлінням автомобільними дорогами загального користування місцевого значення. Обговорюватимуться питання продовження реформи децентралізації, плани фінансування на 2020 рік, розвиток конкуренції та перспективи залучення приватних компаній до робіт з ремонтів та експлуатації місцевих доріг.

Проаналізують учасники й помилки та неефективні управлінські рішення попередніх років, визначать найбільш успішну модель системи управління дорогами на рівні ОДА. Крім того, предметом дискусії стане напрацювання пропозицій щодо удосконалення процесу будівництва та ремонтів доріг, починаючи від проектування та закінчуючи безпекою, налагодженням контролю якості та гарантійного обслуговування.





На правах реклами