Ми у Facebook
07.12.2019, 10:20

У Рівному двоє іноземців силою тримали дівчат у квартирі (+ФОТО)

Завдяки оперативним діям патрульних поліцейських вдалося запобігти біді в одному з помешкань на Басовому Куті.
У п'ятницю, 6 грудня, близько 5-ї ранку, рівненські патрульні отримали виклик про те, що в районі Басового Кута двоє іноземців силою утримують дівчат у квартирі та намагаються їх зґвалтувати.

Обстеживши прилеглі території на вулиці Чорновола, інспектори помітили, як двоє дівчат стукали у вікно та благали про допомогу.



"Не гаючи ні хвилини, охоронці порядку увійшли до помешкання, з якого доносилися крики, та помітили наляканих 18 та 19-річних дівчат, які повідомили про те, що їх незаконно утримують у квартирі, не відпускають та намагаються зґвалтувати", - повідомила Патрульна поліція Рівненської області на сторінці у Фейсбук.



Також на місці події було двоє 26-річних чоловіків-іноземців, яких поліцейські затримали.

Патрульні викликали слідчо-оперативну групу та швидку медичну допомогу.



Лікарі надали дівчатам первинну домедичну допомогу, від госпіталізації постраждалі відмовилися.

Як дівчата опинились у полоні в чужій квартирі - підніше розповіла РІВНЕ.UA інспекторка патрульної поліції Рівненської області Наталія ВОЄВОДА: "Уже коли заспокоїлись, то розповіли, що з цими іноземцями вони познайомились близько тижня тому, спілкувались, відпочивали у нічному клубі. А у цей вечір поїхали до них на квартиру і вже там дійшло до непорозуміння. У цьому випадку все обійшлось і поліція вчасно прибула, але хочеться закликати молодих людей ставитись виваженіше до знайомств".





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ