Ми у Facebook
08.12.2019, 22:00

П'ять причин, чому жінки повертаються до колишніх

Чому представниці прекрасної статі постійно готові повертатися до колишніх
Хто не чув "бородатих" анекдотів про те, що у п'яної жінки потрібно забирати телефон, аби не зателефонувала колишньому за звичкою? У чому ж таємниця такої поведінки? Чому представниці прекрасної статі постійно готові знову і знову повертатися туди, де вже одного разу нічого не вийшло?

А може він змінився?

Часто самі себе вводимо в оману примарними надіями: ось же він, зовсім інакший, посміхається, почав нормально жартувати, ходити зі мною на побачення і навіть не виглядає таким "не сповна розуму", як здавалося колись. У таких випадках порийтеся у своїй пам'яті, аби згадати: чому саме ви пішли від нього і хто став ініціатором розриву стосунків. А потім ще раз запитайте себе: для чого?



Ліньки шукати когось

Саме так. Ми усі (і жінки, і чоловіки) панічно боїмося нових стосунків. Зі "старим перевіреним" усе наче зрозуміло. Шукати когось іще - суцільне випробування. Знову вдавати із себе хорошу (хорошого), не сказати зайвого, зацікавити у реальному житті та у ліжку. Звісно, простіше знову піти до колишнього. Там, принаймні, з усіма недоліками чітко зрозуміло. І це теж велика помилка. Не варто стояти на місці, адже там, де втрачаємо, там і знаходимо.

Не знайду нікого кращого за нього

Нехай пробачать чоловіки за сказане, але у цьому випадку частенько їх вина. Якщо дівчина так думає, чи говорить, це значить, що їй досить тривалий час втовкмачували це у голову. Хлопці роблять це з різних причин. Найчастіше, аби у подібний спосіб побудувати для себе так званий "плацдарм спокою": "Вона буде вважати, що із нею щось не так, тому нікуди від мене не подінеться". Слухайте серце. І вмикайте логіку. На Землі мільярди тих, кому буде за щастя знаходитися поруч із вами.



Не усвідомлюєте до кінця, чого хочете від життя насправді

Можливо, в глибині душі ви розумієте, що ці відносини — неправильні, вони руйнують ваше життя, але... Але чи вистачило вам сміливості сказати про це різко і відкрито їй чи йому? Своїм колишнім? Ви дійсно сказали все це, попри те, що було страшно і неприємно? Або в обтічних фразах щось там намагалися пояснити-згладити?

Не можу бачити його з іншою

Тут, певно, і пояснювати щось зайве. Усі ми ревниві від природи (хто каже, що ні - не вірте цій людині). По-перше, запам'ятайте: якщо він з іншою, ще не ясно, кому більше не пощастило, вам чи їй. По-друге: немає людей, яких не можна замінити. І це факт. Як би ви не кохали раніше, сприймайте його виключно як частину історії свого життя. Аби не сталося, як у славнозвісному хіті Олі Полякової.






На правах реклами