Ми у Facebook
13.12.2019, 13:55

Наталії Сосюк присудили премію Верховної Ради України

Директору обласного наукового ліцею Наталії Сосюк присуджено премію Верховної Ради України.
Наталії Сосюк – багаторічному директору комунального закладу «Рівненський обласний науковий ліцей-інтернат ІІ-ІІІ ступенів» Рівненської обласної ради присуджено Премію Верховної Ради України. Відповідну Постанову підписав Голова ВРУ Дмитро Разумков.

Вірші рівнянки Наталії Сосюк про війну

Щороку в Україні присуджується лише 30 таких премій педагогічним працівникам загальноосвітніх, професійно-технічних, дошкільних та позашкільних навчальних закладів.

Серед критеріїв - особливі успіхи у здійсненні навчання і виховання учнів, розробка і впровадження нових технологій, створення підручників, навчальних посібників, педагогічних програмних засобів навчання. Також враховується створення умов для здобуття якісної освіти дітьми-сиротами та дітьми, що позбавлені батьківського піклування. До уваги береться і патріотична складова роботи кандидата на присудження премії, утвердження
національної ідеї, патріотизму, формування громадянського суспільства, інтеграції в європейський та світовий простір, а також діяльність, спрямовану на забезпечення доступності освіти.

Вибір "ОГО": Наталія СОСЮК. Душа ліцейської родини

Премії присуджують на основі клопотання до Комітету Верховної Ради України з питань науки і освіти. Щодо Наталії Сосюк, то таке клопотання подала Рівненська обласна рада.

Крім грошової винагороди лауреатам вручають і відповідний диплом.

Щорічна Премія Верховної Ради України педагогічним працівникам відповідно до Постанови Верховної Ради України, вручається щорічно з 2007 року з метою піднесення ролі та авторитету педагога в суспільстві, заохочення педагогічних працівників до творчої, результативної праці.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ