Ми у Facebook
14.12.2019, 06:00

П'ять причин, чому жінка може зважитися на зраду

То чому ж жінка може зрадити?
Попереджаємо: якщо вести чесний і відкритий діалог з коханою людиною, то зрад і обману можна уникнути. Тільки не кажи, що не виходить, в такі казки ми давно вже не віримо.

Ти не відчуваєш себе щасливою

Часто трапляється так, що ми перекладаємо відповідальність за своє щастя і благополуччя на своїх партнерів. Така поведінка - це вкрай безвідповідально і дивно, адже ніхто не зобов'язаний жити заради усмішки на нашому обличчі, правда? У будь-якому випадку, якщо ти звикла звинувачувати в своєму поганому настрої тих, хто поруч, ти швидко наважишся на зраду, коли будеш шукати кого-небудь нового.

Ти хочеш довести партнеру, що ще можеш когось залучати

Деякі відносини свідомо руйнівні саме тому, що люди піддають один одного емоційному насильству. Якщо твій партнер знищує твою самооцінку і не прилягає ніяких зусиль для того щоб ти відчувала себе потрібною і привабливою - ти запросто наважишся на зраду.



Ви постійно сваритеся

Взаєморозуміння і підтримка - це той непорушний фундамент, на якому будуються тривалі і міцні союзи. Коли в фундаменті з'являються тріщини, обидва партнери повинні піти назустріч один до одного. У зворотному випадку, сварки тривати, а втіха ти будеш шукати в обіймах іншої людини.

Тобі стала ближчою інша людина

Буває і так, що ти зустрічаєш відповідну людину задовго після того, як вступила в стосунки. Це не завжди можна назвати долею або тим самим, великим і щирим коханням, але ми чомусь віримо, що з іншими буде яскравіше, краще, стабільніше. До того як вступати в нові відносини, спробуй розібратися в тих, що вже є. Може ти просто біжиш від тимчасових труднощів?



Ти постійно думаєш про те, що втрачаєш кращі роки

Як би банально це не звучало, але нагулятися (походити на побачення, відшити пару хлопців, довго вибирати) - необхідність для багатьох. Якщо цього не відбулося вчасно, то у тебе може виникнути бажання надолужити згаяне. У такому випадку варто не тримати партнера як запасний варіант і дати йому можливість будувати нормальні відносини з іншими.






На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ