Ми у Facebook
16.12.2019, 12:07

Доставка суші в Києві: вибираємо кращих

Національна кухня Японії — найпопулярніша іноземна кухня серед українців. Спробувати страви, приготовані за японськими технологіями приготування, можна в будь-якому українському місті.
Звичайно, в столиці України також можна поїсти японської кухні. Більш того, для жителів і гостей можлива доставка суші Київ, щоб пообідати чи повечеряти своєю улюбленою японською їжею. Втім, щоб не зіпсувати вечір собі та своїм близьким, потрібно правильно вибирати ресторан.

Суші сет в Києві: що врахувати при виборі?




Кожен українець висуває свої вимоги до японської кухні, щоб оцінити смак екзотичних страв в повній мірі. Однак, є універсальні критерії, які можуть бути застосовані до будь-яких видів послуги:

• вартість;
• територія обслуговування;
• оперативність;
• смак страви та свіжість продуктів;
• сервіс.

Переглядаючи на ресурсах різні ресторани, подивіться спочатку відгуки, адже таким способом ви спасетесь від несмачної вечері, неприємних вражень або навіть від відправлення.

Ціна на суші сет в Києві: яку службу вибрати?


Спеціально для читачів ми відібрали п'ять найкращих ресторанів японської кухні й проаналізували кожну з них за означеними критеріями. Тепер ви зможете вибрати набір суші від кращої служби доставки.

Сушия




Це найбільша мережа японських ресторанів в Україні. У Києві набори суші можна спробувати в одному з 21 ресторанів, або замовити доставку. "Сушія"привезе вам замовлення в будь-яку точку Києва. В середньому, по місту очікування займає від 60 хвилин, а за межі столиці — від 90 хвилин. Якщо кур'єр затримається в дорозі, вам компенсують очікування смачним бонусом. Крім швидкості у "Сушия" є ще одна перевага — великі шматочки ароматних суші та ролів. Гармонійне співвідношення ціни і якості оцінять любителі японської кухні. В меню представлено сім найкращих наборів суші. Також можна замовити гарячих страв, салатів, супів та інших страв, що приготовані за японськими рецептами.

Суші Сет




За популярністю серед жителів Києва друге почесне місце займає ресторан "СушіСет". Оплата можлива тільки готівкою, а час роботи з 10 ранку до 21.30. В середньому, очікування суші сет також займає від 60 до 90 хвилин. Класичний та найпопулярніший сет "Філадельфія" на 700 г можна замовити за 339 грн. Однак, в Києві можливо отримати суші виключно на правому березі столиці.

Mister Cat




Ще одна компанія, яка пропонує різноманітне меню на вибір (від суші до гриля і закусок). Набори суші — один із напрямів служби. Попри великий вибір, у цій компанії є свої мінуси. Сума мінімального замовлення та час, згідно з інформацією на офіційному сайті, залежить від віддаленості вашої адреси від ресторану. При цьому, далеко не на кожну адресу міста можливо зробити замовлення. Є ймовірність, що ви побачите інформацію про те, що "координати вашої адреси не визначені".

Sushi-point




Магазин пропонує найшвидшу доставку в місті — від 45 хвилин. Та й цінник в меню цілком демократичний: замовити класичну Філадельфію на 32 шт. можна за 499 грн. Безкоштовно містом можна отримати замовленні при суммі від 199 грн, а в передмістя - 399 грн. Однак, майстерність сушистів "Sushi-point" програє в технології приготування. В інтернеті є відгуки клієнтів, згідно з якими риба буквально просвічується на ролах Філадельфія.

СушіЛенд




Компанія "СушіЛенд" відома різноманітним і смачним меню. Цікава подача страви та патріотичні назви в меню. Ціни нижче, ніж в інших ресторанах. наприклад, набір суші "Філадельфія"на 32 шт. можна замовити всього за 339 грн. Однак, якщо почитати відгуки на набори суші, тобто високий ризик відмовитися від цієї служби. СушіЛенд привозить замовлення тільки по лівому березі, на правий берег очікування може затягнутися до 150 хвилин. Також служба привозить суші тільки в радіусі 10 км від адреси ресторану. У масштабах Києва це мала відстань, тому не багато жителів і гостей міста зможуть замовити в цій службі улюблений набір суші.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ