Ми у Facebook
20.12.2019, 15:28

Був навіть Порошенко: рівненський прокурор віздначав ювілей в елітному київському ресторані

Повідомляється, що заклад повністю зачинили для святкування дня народження
Колишній Генеральний прокурор України Юрій Луценко гучно відзначив день народження. Свої 55 років він святкував у елітному італійському ресторані Vino e Cucina у центрі Києва. Заклад спеціально для святкування повністю закрили, хоча ніколи такого не роблять, повідомляють Схеми.

Серед гостей помітили цілу низку колишніх підлеглих Юрія Луценка. Зокрема, на свято потрапили донедавна прокурор Києва Роман Говда, екскерівник Генінспекції Генпрокуратури Володимир Уваров, колишній начальник управління нагляду за додержанням законів при виконанні судових рішень у кримінальних провадженнях ГПУ В'ячеслав Свірець, ексначальник департаменту інформаційних технологій, документального та матеріально-технічного забезпечення Генпрокуратури Костянтин Моргун.



Також, за даними "Схем" на день народження Луценка завітали: колишній президент Петро Порошенко, міський голова Києва Віталій Кличко, бізнесмен Ігор Суркіс та його брат, нині депутат від ОПЗЖ Григорій Суркіс (обидва фігуранти розслідування НАБУ про розкрадання у сфері державної енергетики), екснардеп від "Блоку Петра Порошенка" та політтехнолог Порошенка Ігор Гринів, колишній начальник Управління державної охорони Валерій Гелетей.





На правах реклами