Ми у Facebook
23.12.2019, 06:00

Forbes назвав найбагатших YouTube-блогерів світу

Джеффрі Стар, фото - Medialeaks

Серед мільйонерів чимало дітей
Журнал Forbes склав список 10 найбільш високооплачуваних блогерів у YouTube. Рейтинг другий рік поспіль очолює восьмирічний Раян Каджі, дохід якого у 2019 році становив $26 млн. На його канал із розпаковуванням іграшок підписалося вже приблизно 23 млн осіб. Каджі також отримує дохід від контрактів із торговими мережами Walmart і Target, телеканалом Nickelodeon і стрімінговим сервісом Hulu, пише gordonua.com.

Друге місце посів канал п'ятьох 30-річних друзів Dude Perfect. Кобі Коттон, Корі Коттон, Гаррет Гілберт, Коді Джонс і Тоні Тайлер знімають на відео, як вони виконують трюки, і б'ють рекорди книги Гіннеса. Їхній дохід становив $20 млн, хоч підписників – 47,7 млн осіб. До трійки лідерів потрапила також п'ятирічна Анастасія Радзінська. На її канал підписано 42,7 млн осіб, а дохід дівчинки становив $18 млн. Відео Радзінської виходять сімома мовами.

Раян Каджі, фото - Vinograd.us
Раян Каджі, фото - Vinograd.us


На четвертому місці – Рет МакЛауфін і Лінк Ніл, які ведуть популярне шоу, у якому їдять нездорову їжу. У них чотири канали на YouTube, а їхній дохід становив $17,5 млн. У топ-5 увійшов Джеффрі Стар, який знімає відео про макіяж. Популярність дала йому змогу випустити власну лінію косметики. Його дохід у 2019 році дорівнював $17 млн. Шосте місце посів геймер і пранкер Престон Арсмент, дохід якого становив $14 млн.

Найпопулярніший відеоблогер у світі PewDiePie (Фелікс Чельберг), на якого підписано 102 млн осіб, посів сьоме місце в рейтингу. Геймер Марк Фішбах (Markiplier) не тільки знімає відео з іграми, але й випустив, зокрема, власну лінію люксового одягу для геймерів. Його дохід – $13 млн. Британець Ден Міддлтон (DanTDM) знімає відео про ігри Minecraft і Fortnite. Його дохід – $12 млн. Замикає десятку геймер Еван Фонг більш відомий як VanossGamin. Його дохід – $11,5 млн. Доходи блогерів вказано без урахування податків, виплат агентам, менеджерам та юристам.

Рет МакЛауфін і Лінк Ніл, фото - Filmix
Рет МакЛауфін і Лінк Ніл, фото - Filmix





На правах реклами