Ми у Facebook
23.12.2019, 23:00

Гороскоп солодощів: улюблені смаколики по знаку Зодіаку

Фото - Старкон.City

А ваші смакові переваги збіглися з астрологічним прогнозом?
Якщо вірити астрологам, зірки впливають не лише на наш характер, але також на смаки. Пропонуємо вам дізнатися, які солодощі улюблені для різних знаків Зодіаку.

Овен — гарячий шоколад

Вогненні і запальні Овни пристрасно беруться за будь-яку вподобану ними справу, тому вони вважають за краще гарячий шоколад з додаванням різноманітних спецій: імбиру, перцю або гвоздики.

Телець – льодяники

Розсудливі тільці не люблять короткочасні насолоди. Їм подобається смакувати кожен приємний момент в житті. Тому найкращою насолодою для них вважаються фруктові льодяники.

Фото - UA.NEWS
Фото - UA.NEWS


Близнюки – згущене молоко

Близнюки – творчі особистості, більше всього на світі вони не люблять монотонність і банальщину. Тому їх ідеальна солодкість – згущене молоко, адже її можна додавати в усі види солодощів, і всюди воно буде доречне.

Рак – чорний шоколад

Мудрі і умиротворені раки не уявляють продуктивного дня без чашечки ароматної кави з шматочком помірно солодкого чорного шоколаду.

Лев – желе

Серед десертів, представлених в меню будь-якого ресторану або кав'ярні, цілеспрямовані і напористі леви обов'язково знайдуть солодкість з освіжаючим желе.

Діва – молочний шоколад

Добродушні і оптимістичні діви – справжні ласуни. Вони обожнюють справжній молочний шоколад, особливо якщо додати в нього цільні горішки.

Фото - UA.NEWS
Фото - UA.NEWS


Терези – Kinder Surprise

Люди, які народилися під цим знаком зодіаку, завжди намагаються мислити наперед, вони продумують варіанти розвитку подій в різних ситуаціях. Єдине місце, в якому може все піти не за планом, - улюблений Kinder Surprise.

Скорпіон – морозиво

Якщо у Скорпіона щось йде не так, як було задумано, він не засмучується, а намагається зберігати спокій і знаходить правильне рішення, насолоджуючись улюбленим пломбіром у вафельному стаканчику.

Стрілець – пористий шоколад

Відкриті і компанійські стрільці цінують легкість у всьому. Тому їх ідеальний десерт – плитка молочного пористого шоколаду.

Козеріг – шоколадна паста «Нутелла»

Щоб підкорити серце запального козерога, досить лише пригостити його пишною булочкою з добротним шаром «Нутеллою». Цей жест точно згладить всі кути в ваших стосунках.

Фото - Мир 24
Фото - Мир 24


Водолій – торти

Водолії – ті ще трудоголіки. Якщо їм хочеться солодкого, вони не стануть розмінюватися на дрібниці і бігти в магазин за цукеркою, а відразу побіжать на кухню, щоб приготувати шикарний торт для всієї своєї родини.

Риби – шоколадна ковбаска

Люди, що народилися під цим знаком зодіаку, з легкістю вирішують виникаючі проблеми. А що може стимулювати мозкову діяльність краще десерту з величезною кількістю волоських горіхів?





На правах реклами