Ми у Facebook
24.12.2019, 01:00

Донька Кузьми Скрябіна вийшла заміж: фото з весілля

Фото - Instagram

22-річна Бася вийшла заміж
Дочка лідера гурту Скрябін Андрія Кузьменка, який загинув чотири роки тому в автомобільній аварії, 22-річна Барбара вийшла заміж. Весілля єдиної дочки Кузьми відбулося в п’ятницю, 20 грудня. Обранцем дівчини став Віктор Тур, разом з яким вона вчиться в Національному медичному університеті імені О. О. Богомольця.

Фото - Instagram
Фото - Instagram


Першим про весілля дочки Кузьми повідомив український співак і актор Михайло Хома, більш відомий під псевдонімом Dzidzio. Він розмістив в Мережі знімки з весільної церемонії і привітав Барбару і її чоловіка, зазначивши, що Кузьма радіє і святкує разом з ними: «Я сьогодні прийшов привітати з днем весілля двох прекрасних молодих людей: Барбару і Віктора! Бася — єдина дочка Кузьми, а він сьогодні разом з нами святкує і радіє за свою дитину, за таку гарну нову сім'ю», — написав він на своїй сторінці в Instagram.

Пізніше кадри з весілля були опубліковані на офіційній сторінці програми Світське життя в Instagram. На знімках молодята позували з її ведучою, української телезіркою Катею Осадчою.

Фото - Instagram
Фото - Instagram


Фото - Instagram
Фото - Instagram





На правах реклами