Ми у Facebook
26.12.2019, 22:00

Круті ідеї новорічних подарунків для тих, хто обожнює девайси

Фото - Snowys

Ці речі сподобаються навіть людям, у яких і так все є

Рюкзак з LED-дисплеєм PIXEL MAX

Ні, вам не здалося: PIXEL MAX – це справді рюкзак із вбудованим дисплеєм, який відображає 16,5 мільйонів відтінків. Керувати екраном легко через мобільний додаток. Можна самому вирішувати, як сьогодні буде виглядати рюкзак, і під настрій встановлювати на дисплей будь-яку картинку, анімацію або текст. А у вимкненому стані екран зливається з тканиною.

Втім, екран – не єдина перевага PIXEL MAX. Перш за все це добротний і зручний рюкзак на кожен день. Він зроблений з водовідштовхуючої тканини і забезпечений щільною підкладкою, яка захистить речі від ударів, а прогумована металева блискавка врятує від попадання всередину рюкзака води і бруду. Об’єм PIXEL MAX – 20 л. Всередині є відділення для ноутбука і кишеня для документів та всіляких дрібниць, а спинка і лямки покриті шаром дихаючого матеріалу. При цьому рюкзак важить менше кілограма, отже про біль у плечах і спині можна забути.

Фото - itsider.com.ua
Фото - itsider.com.ua


Бездротова автомобільна зарядка Skyway PRIME

Керувати Skyway Prime можна однією рукою, а процес зарядки перетворюється на захоплююче шоу. Бічні лапки за допомогою практично безшумного електричного приводу автоматично захоплюють смартфон, при цьому екран і корпус не дряпається за рахунок м’яких ущільнювачів. Skyway Prime сертифікований за стандартом Qi і підтримує швидку бездротову зарядку потужністю до 10 Вт. Для підтримки швидкої зарядки знадобиться автентичний адаптер для живлення від прикурювача Skyway Auto. Закріпити пристрій можна на лобовому склі або решітці вентиляції, при цьому кріплення можна повертати на 360 градусів. Зарядка підходить для смартфонів шириною від 63 до 89 мм.

Фото - MegaObzor
Фото - MegaObzor


Електронна книга Onyx Boox Vasco da Gama 3

Хороший подарунок для тих, хто купує паперові книги, але не читає, адже не має часу. Onyx Boox Vasco da Gama 3 можна брати з собою і читати де завгодно: хоч у метро по дорозі на роботу, хоч в черзі. Навіть якщо світла замало, це не проблема: у книги є підсвічування Moon Light+ і 48 ступенів налаштування яскравості. Любителям почитати перед сном стане в нагоді налаштування колірної температури: щоб легше засиналося, можна встановити тепле світло.

Шестидюймовий дисплей E-Ink Carta дозволяє з комфортом читати навіть при яскравому світлі. Гортати сторінки можна кнопками з боків або за допомогою сенсорного екрану, масштабуючи текст або роблячи позначки натисканнями. А ще тут є вбудовані словники, отже книги англомовних авторів можна читати в оригіналі, періодично перевіряючи значення незнайомих слів. У Vasco da Gama 3 є 8 ГБ внутрішньої пам’яті і слот microSD з підтримкою карт до 32 Гб – вистачить на цілу бібліотеку. Завдяки акумулятору ємністю 3 000 мАг на одному заряді книга протримається до трьох тижнів.

Фото - onyx-boox
Фото - onyx-boox


Ручна міні-кавоварка Wacaco

Wacaco – порятунок для тих, кому життя не миле без чергової чашки кави. Мініатюрний пристрій зварить напій не гірше, ніж бариста в кав’ярні, при цьому гаджет можна носити з собою в сумці або рюкзаку. Розмір залежить від моделі: 17,5×7×6 см у Wacaco Minipresso і 15,6×7,1×6,2 см у Wacaco Nanopresso. Кавомашина працює без електрики і вбудованих акумуляторів – їй потрібні тільки гаряча вода і меленаа кава. Для моделі Wacaco MINIPRESSO-NS підходять капсули Nespresso. Насипаєте кави або вставляєте капсулу в спеціальний відсік, заливаєте воду, а потім натискаєте на кнопку насоса і завантажуєте в пристрій повітря. На виході отримуєте чашку відмінної кави – на заздрість колегам, які попивають розчинні напої сумнівної якості.

Фото - Snowys
Фото - Snowys


Капсула Block для захисту від усіх навколо

Річ, про яку мріють всі, хто втомився здригатися від чергового повідомлення на смартфоні. Капсула Block створена для цифрового детоксу: вона блокує вихідні і вхідні радіосигнали, щоб власник смартфона міг хоч іноді відволіктися від дзвінків і повідомлень. Block працює за принципом клітки Фарадея – це екран, через який не проникають електромагнітні хвилі. Якщо збираєтеся почитати, зайнятися медитацією або спокійно повечеряти, закрийте телефон у капсулі. Це ефективніше, ніж переводити його в авіарежім: смартфон не буде постійно маячити перед очима, а значить, спокуса кожні 5 хвилин перевіряти, що нового в Instagram, сходить нанівець. Ви зможете здивувати близьких цією капсулою вже на новорічній тусовці. У Block вміщається 7 телефонів, отже зі смартфонними вечірками, коли всі навколо втупилися в екран, покінчено. На роботі капсулу теж можна використовувати: ховайте туди смартфони на час наради, щоб обговорення було продуктивним і конфіденційним.

Фото - Naturale-Shop
Фото - Naturale-Shop





На правах реклами