Ми у Facebook
26.12.2019, 18:44

Шкіряні дивани поза часом та модою

Мода знаходиться в постійному пошуку чогось нового й змінюється настільки швидко, що іноді просто не встигаєш за нею стежити. Дизайнери шукають нові форми, кольори, матеріали. Це стосується не тільки модних тенденцій в одязі, а й в інтер’єрі.
Але щось змінне, а щось вічне, як, наприклад, шкіряні дивани, (https://eurodivan.com.ua/ua/kozjanie-divany/, придбати які можна за посиланням).

Чому шкіряні дивани не йдуть з трендів


Для того, щоб будинок виглядав стильно, необхідно постійно слідкувати за трендами у світі моди. Але є один предмет, який, напевно, ніколи не застаріє, - шкіряний диван. Багато людей задаються питанням, що ж тримає його на плаву та не дає піти з п’єдесталу протягом уже багатьох століть й до теперішнього моменту. Роздивимося декілька критеріїв:

• високий рівень якості;
• дороговизна натуральної шкіри;
• престижний зовнішній вигляд;
• надійний та еластичний матеріал;
• практичність та зручність;
• його можна сконструювати у будь-якому стилі інтер’єру;
• шкіряний диван, що не відповідає стилю приміщення, все одно буде виглядати чудово.

Як вибрати хороший шкіряний диван


Одним з основних принципів, яких потрібно притримуватися, вибираючи шкіряний диван, це не економити. Адже навряд чи хороший диван з натуральної шкіри буде коштувати дешево, але "Softa" виготовляє меблі відмінної якості та за доступною ціною.

Для того, щоб вибрати оббивку дивана високої якості, потрібно провести по ній рукою. Якщо шкіра хороша, на дотик вона буде приємною, трохи шовковою й м’якою, такий критерій говорить й про якісне фарбування. Також можна трошки надавити рукою або сісти на диван, він має бути еластичним і повернутися у початкову форму без видимих складок.

Наповнювач для дивана також грає важливу роль. Моделі подешевше містять у собі поролон, але це не дуже хороший варіант, адже диван може швидко змінити свої властивості, що вплине на комфортність у негативну сторону. Хорошим варіантом буде використання варіанту наповнювача з комбінуванням матеріалів, наприклад, синтепон, ватин, пенополіуретан чи багато інших. А найкращим, але й найдорожчим буде латекс.

Якщо говорити про колір виробу, то тут кожен вибирає те, що буде йому по душі. Найкраще рішення, якщо колів дивана буде підходити під усю кольорову гамму приміщення. Але останнім часом стало досить модним вибирати шкіряний диван яскравого кольору, наприклад, червоного, зеленого чи жовтого, щоб увага гостей одразу буде сконцентрована на дивані.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ

Останні новини