Ми у Facebook
26.12.2019, 19:05

Купуємо одяг для дитини на весну

Дитячий гардероб доводиться постійно оновлювати. Що купити малюкові до наступаючого весняного сезону?
Більше демісезонних речей — в каталозі інтернет магазину дитячого одягу в Україні https://nestling.com.ua/ua/. Тут представлені:

• светри і кофти для дітей;
• дитячі зимові та демісезонні куртки і комбінезони;
• костюми на весну з куртки і комбінезона;
• стильні дитячі джинси для хлопчиків і дівчаток;
• модні сукні для дівчаток;
• гарний та якісний одяг для новонароджених і малюків до 2 років.

Ці речі стануть в нагоді батькам України при формуванні повсякденного дитячого гардеробу. Компанія Nestling порадує різноманітністю асортименту одягу для дітей від народження і до підлітків 14 років, помірними цінами, грамотно оформленими каталогами.

На що звернути увагу при покупці дитячого одягу?


Перш за все, потрібно з'ясувати, хто є виробником речей. Перевагу віддавайте перевіреним українським і зарубіжним брендам з хорошою репутацією.

Розміри одягу для дітей підбираються індивідуально. Наприклад, верхній одяг — демісезонні дитячі куртки або комбінезони варто купити на розмір більше, що дозволяє малятам і підліткам відчувати себе комфортно. Це правило не поширюється на повсякденні дитячі речі, які вибираються за параметрами дитини. Одяг для дітей і підлітків має пасувати ідеально — в цьому випадку він не буде заважати при русі.

Має значення дизайн дитячих речей. Діти і особливо підлітки — великі модники, вони можуть відмовитися носити одяг, який не сподобався за кольором, оформленням. Як уникнути розбіжностей з вибором речей? Залучайте до шопінгу дитину. Завдяки інтернет-магазинам дитячого одягу в Україні, спільні покупки стали простим, зручним і швидким заходом.

Верхній одяг для дітей: вибираємо варіанти


Найчастіше на весну дітям замовляють демісезонні куртки. Вони можуть бути короткі (варіант на теплу погоду) та подовжені. Треба перевіряти матеріали виробництва, щоб оцінити якість виробу. Непромокаюча та непродувна синтетика — оптимальний варіант для куртки. Звертайте увагу на деталі дитячого демісезонного одягу — якість виконання швів, справність фурнітури. Треба перевірити наявність капюшона і високого коміра.

Дуже добре, якщо передбачені пояс і резинка внизу куртки, щоб захистити дитину від вітру, що дме знизу. Корисні доповнення — зручні кишені, манжети, що щільно облягають руку малюка.

Формуємо весняний дитячий гардероб


Верх дитячого одягу на весну зазвичай представлений светром або кофтою. Замість джинсів хлопчикові чи дівчинці можна замовити комбінезон. Чим дитячі демісезонні комбінезони краще роздільних костюмів? Комбінезон простіше надягати. Щодо стосується утеплення — обидва варіанти рівнозначні. Звичайно, якщо дозволяє бюджет, бажано купити обидва варіанти демісезонного весняного одягу для дітей.

Перевіряйте якість виконання дитячих штанів, кофт, комбінезонів. Важливо, щоб одяг був багатошаровий. Матеріали вибирайте натуральні — вони гіпоалергенні і безпечні для здоров"я дітей.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ