Ми у Facebook
27.12.2019, 11:33

Рівне: Авто врізалось у стовп на зупинці, де стояли люди

Вчора, 26 грудня на вулиці Грушевського у Рівному біля зупинки громадського транспорту сталася ДТП.
Водій «Mercedes-Benz», 32-річний рівнянин, здійснюючи маневр розвороту, не врахував дорожню обстановку, не надав переваги в русі та допустив зіткнення із зустрічним транспортним засобом. Від удару автомобіль «Saab» під керуванням 33-річного жителя обласного центру врізався в стовп, внаслідок чого постраждала його 30-річна пасажирка.







На зупинці громадського транспорту в той час перебувало чимало громадян, на щастя більше ніхто не постраждав. Після надання медичної допомоги потерпілу пасажирку відпустили.

Слідчі Рівненського відділу поліції за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху розпочали досудове розслідування. Ознак сп’яніння в обох водіїв за результатами освідування не виявлено.

У зв’язку із наближенням новорічно-різдвяних свят і збільшенням транспортного потоку на автодорогах, поліцейські наголошують водіям неухильно дотримуватися правил дорожнього руху, зокрема швидкісного режиму, дистанції та уникати поспішних маневрувань. Будьте взаємоввічливими, бережіть і цінуйте власне здоров’я та життя.






На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ