Ми у Facebook
31.12.2019, 01:00

Експерти назвали найбільш провальні гаджети та технології 2019 року

Фото - The Verge

У мережі з'явився список технологій, які не виправдали сподівань
Журналісти видання Engadget також підвели підсумки 2019 року. Вони опублікували список ґаджетів та технологій, які не виправдали надій користувачів.

Samsung Galaxy Fold

Перший в світі смартфон з складним екраном, став головним розчаруванням року. Ґаджет за 2 000 доларів виявився крихким і нефункціональним. Його екран ламався ще на стадії тестування. До слова, одразу після Samsung свою версію гнучкого пристрою представив китайський вендор Huawei. Смартфон Mate X вийшов набагато продуманішим за південнокорейський смартфон.

Microsoft Surface Pro X

Планшет на Windows 10, продемонстрував несумісність деяких додатків Windows з ARM-процесором. Під час тесту журналіст Engadget навіть побачив “синій екран смерті”.

Фото - Engadget
Фото - Engadget


Huawei Mate 30 Pro

Позбавлений підтримки сервісів Google через торговий конфлікт між США і Китаєм, з відмінного смартфона перетворився в дорогу цеглу. У смартфона є чотири потужні камери і 5G, але немає звичного набору додатків для Android. Однак компанія Huawei активно працює над цією проблемою і вже представила альтернативи популярному магазину додатків Google Play Store та навіть анонсувала власне хмарне сховище. Як запевняють в компанії, всі майбутні пристрої Huawei і надалі працюватимуть на базі операційної системи Android, однак із значними вкрапленнями попередньо встановлених додатків Huawei.

Google WearOS

В 2019 році операційка так і не отримала нові функції та як і раніше розряджає смарт-годинники дуже швидко. Ймовірно, в 2020 році компанія зробить ставку на натільні пристрої.

Google Stadia

Хмарний стрімінговий сервіс, теж не виправдав очікувань. Google поспішала запустити Stadia, але сервіс вийшов сирим, і йому не вистачає стабільності і сумісності, пишуть оглядачі. Що відомо про Google Stadia? Це хмарний ігровий потоковий сервіс від компанії Google, раніше відомий під назвою Project Stream. Сервіс став доступний 19 листопада 2019 року в 30 країнах. Ігри сервісу доступні для різних пристроїв: ноутбуків, настільних комп’ютерів, телевізорів, планшетів і телефонів. Однією з претензій з боку гравців стала роздільна здатність: як виявилося, багато ігор не підтримують обіцяний формат 4K при 60 fps. В чому справа? Представники Google запевняють, що проблема в розробників.

Фото - Rozetked
Фото - Rozetked





На правах реклами