Ми у Facebook
31.12.2019, 16:17

Чи з’явиться у Рівному Музей фотографії?

Олександр Харват

Ідея створити подібний музей належить знаному у місті, та за його межами, фотохудожнику Олександру Харвату. Він же і розмістив петицію з цією ідеєю на сайті Рівненської міської ради.
"У мене є велика колекція старих фотокамер, фотоприладдя, фотографій, книг. Я готовий взятися за реалізацію цього проекту і надам музею усі свої колекції. Крім того, після створення музею колекція буде суттєво поповнюватись експонатами про історія фотографії та Рівного.Створений музей стане інтерактивною туристичною родзинкою міста, тут окрім сталих експозицій будуть проводиться культурно-мистецькі, краєзнавчі проекти", - зазначав Олександр ХАРВАТ у тексті петиції.

Кореспондент ОГО дізнався, яка доля цієї петиції:

"Петиція набрала необхідну кількість голосів. На мою думку, є дві будівлі, де може розташовувавтися Музей фотографії: це по вулиці 16 липня, 59 або у будівлі, де колись було управління із захисту прав споживачів. Проте, поки що петиція знаходиться на стадії розгляду", - зазначає Олександр ХАРВАТ, фотохудожник, засновник та керівник клубу студії «Простір фото», член правління Національної Спілки фотохудожників України, заслужений художник Міжнародної Федерації фотомистецтва (EFIAP), член Національної Спілки журналістів України, член Національної Спілки краєзнавців України, член правління Національної спілки фотохудожників України, Посол Миру.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ