Ми у Facebook
04.01.2020, 13:15

Рівне: У квартирі вибухнув газ, евакуювали чотирнадцять людей

Сьогодні, 4 січня, об 11:45 до Служби порятунку Рівненщини за номером «101» надійшло повідомлення про вибух повітряно-газової суміші газового котла у приміщенні кухні з подальшим горінням двокімнатної квартири на першому поверсі дев'ятиповерхового житлового будинку в. Рівне на вулиці Соборна.
На місце виклику негайно було направлено два чергових відділення рятувальників 2-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Рівне, одне відділення пожежно-рятувальної частини аварійно-рятувального загону спеціального призначення та оперативно-координаційний центр ГУ ДСНС області.

Прибувши на місце виклику, бійці ДСНС потрапивши до квартири подали вогнегасячі засоби. Через сильне задимлення вогнеборці провели евакуацію 14 мешканців з верхніх поверхів, у тому числі четверо дітей. О 12:11 пожежу було локалізовано, а о 12:20 повністю ліквідовано.







Жертв та постраждалих немає. Внаслідок пожежі вогнем знищено віконну раму та пошкоджено меблі кухні. Квартиру було повністю врятовано від знищенням вогнем. До ліквідації пожежі було залучено 4 одиниці спецтехніки ДСНС та 16 рятувальників, а також всі екстрені служби міста. Наразі причина виникнення пожежі та завдані нею матеріальні збитки встановлюються.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ