Ми у Facebook
06.01.2020, 16:40

Рівне запрошують заспівати "Нова радість стала" одночасно з усією Україною та діаспорою

"Нова радість стала". Автор фото Леонид Логвиненко

12 січня о 12:15 відбудеться масштабна подія - одночасне виконання учасниками всіх фестивалів, різдвяними вертепами, творчими колективами, родинами і просто людьми однієї з найвідоміших колядок.
Вже вчетверте під час масштабної акції над Україною пролунає колядка “Нова радість стала”.

Саме її у 2017 році обрали для одночасного виконання в трьох містах країни організатори Всеукраїнського фестивалю вертепів “Вертеп-фест”. А в січні 2019 ця акція стала міжнародною - до участі в неї долучилося 5 країн: Велика Британія, Австрія, Нідерланди, Польща та Німеччина, а також близько 50 міст і сіл з 18 областей України.

Організатори запрошують всі фестивалі, що проходитимуть цими днями, організації та установи культури і мистецтва, творчі колективи, кожну людину приєднатися до Міжнародної акції “Нова радість стала”. Цього року вона відбудеться у неділю 12 січня о 12:15 в рамках “Вертеп-фесту 2020”.

У Рівному співати будуть у приміщенні обласної бібліотеки для дітей - вул.Відінська, 13.
Зареєструватися на участь та дізнатися подробиці можна за посиланням: https://cutt.ly/7e0vcvS.

“Ця акція допомагає нам всім відчути нашу згуртованість, єдність України, - переконана головна координаторка фестивалю, директорка організатора “Вертеп-фесту” БО “БФ “Харків з тобою” Олена Рофе-Бекетова. - В момент виконання ми розуміємо, що співаємо разом навіть не з тисячею людей, що знаходяться фізично поряд, а з усім світом. І тим самим накриваємо рідну Україну та її захисників ще одним охоронним шаром нашої любові та турботи. Тож, приєднуйтесь до нас! Нехай і ваш голос буде вплетеним в цю “музичну вишиванку” для України!”.

Організатори запрошують долучитися до цієї масштабній події творчі колективи, громадські організації, державні установи й кожну людину - всіх, кому дорогі українські традиції. Для цього треба у неділю 12 січня о 12:15 годині заспівати колядку з родиною, колегами, друзями чи самостійно, зробити під час співу селфі-відео та розмістити його на своїй сторінці у Фейсбуці та/або Інстаграмі з хештегами #НоваРадість та #ВертепФест2020.

"Нова радість стала". Аавтор фото Леонид Логвиненко
"Нова радість стала". Аавтор фото Леонид Логвиненко


Також можна прийти до обраної локації в одному з тих міст, що вже долучилися до акції. Відповідну інформацію можна дізнатися у організаторів “Вертеп-фесту”. Реєстрація на участь за посиланням: https://cutt.ly/7e0vcvS.

Ресурси Вертеп-фесту 2019:
Сайт проекту: https://vertepfest.com/
Сторінка на Facebook: https://www.facebook.com/vertepfest.kharkiv/
Сторінка в Інстаграмі: @vertep.fest.kharkiv
Подія на Facebook: https://www.facebook.com/events/738397503321997/






На правах реклами