Ми у Facebook
06.01.2020, 01:29

Як отримати безкоштовну кавоварку в офіс?

Кава уже давно стала напоєм №1 серед офісних працівників. І не дивно! Адже ніщо краще не бадьорить, яка чашечка ароматного напою зранку чи в обідню перерву. Крім цього, перерва на каву усім колективом являється чудовим приводом для того, щоб розвантажити мозок, налагодити комунікацію та згуртувати колектив. То чому б не встановити кавоварку в офіс на вигідних умовах?

Про які саме умови йде мова?


Річ у тому, що компанія https://siba-cafe.com.ua/kofemashiny/kofemashina-ocs/ пропонує скористатися орендою сучасних кавоварок від відомих світових виробників абсолютно безкоштовно. Як таке можливо? Для цього достатньо замовляти кавові зерна та капсули класу Expert/Expert Plus від Lavazza, які оперативно доставляються у будь-який офіс. До того ж, ви маєте можливість взяти напрокат обладнання, що буде готувати від 2 до 20 видів кавових напоїв, смак яких підкорить не лише персонал, а й відвідувачів офісу.

Як орендувати кавову машину?


Для того, щоб впоратися з цим завданням, вам не доведеться навіть нікуди йти. А все завдяки тому, що компанія «Сіба.Кафе» пропонує послуги з доставки та монтажу техніки у вказане місце. Крім цього, надавши перевагу такому сервісу, ви зможете скористатися ще цілим переліком переваг, серед яких:

• Великий асортимент кавоварок високої якості. Починаючи з 1999 року компанія активно розвивається у сфері кавового обслуговування. Завдяки цьому кожен клієнт має можливість обрати ідеальне обладнання для приготування напоїв у свій офіс. Приміром, зернова кавова машина ідеально підійде для офісу з великим штатом працівників (10-20 чоловік), які випивають від 20-ти чашок кави вдень. У свою чергу, для компаній із малою кількістю персоналу краще орендувати капсульну кавоварку, що приготує напій шляхом одного натискання кнопки. Ну а вендинговий автомат стане повноцінною точкою для перерв на каву у великих компаніях.

• Надання професійних консультацій. Навіть якщо ви не знаєте, яку кавоварку краще обрати, досвідчені спеціалісти компанії допоможуть впоратися з цим завданням.

• Економія коштів. Співпраця з «Сіба.Кафе» - це не лише безкоштовна оренда кавоварки та її монтаж, а й безоплатна доставка кави кур’єром безпосередньо в офіс.

• Надання послуг з обслуговування. Якщо орендована кавоварка вийшла з ладу, спеціалісти компанії ремонтують її, або заміняють на іншу, аналогічну попередній.



Завдяки такому сервісу кожен працівник офісу зможе приготувати улюблений кавовий напій, забезпечивши собі гарний, продуктивний настрій на весь день.





На правах реклами