Ми у Facebook
08.01.2020, 13:20

”Казка на білих лапах”. Рівнян запрошують на неймовірне різдвяне дійство

Унікальний різдвяний концерт відбудеться у Рівненському облмуздрамтеатрі у неділю, 12 січня. Разом із визнаними митцями легендарної групи “Пікардійської терції” в ролі персонажів вертепу співатимуть талановиті незрячі діти.
У січні 2020 року вокальна формація "Піккардійська терція" вирушає у всеукраїнський тур з незвичайною концертною програмою. Це різдвяний інклюзивний мистецький проєкт під назвою "Казка на білих лапах". Такого ще не було ні в Україні, ані в Європі.



Унікальність цього соціального проєкту полягає в тому, що разом із визнаними митцями легендарної групи у ролі персонажів вертепу співатимуть талановиті незрячі діти усієї України: зі Львова та Дніпра, з Рівного та Миколаєва, з Івано-Франківська та Херсона.

Дев`ять різдвяних пісень з альбому "Казка на білих лапах" будуть інтегровані в єдину концертну програму з хітами "Піккардійської терції".

Показ програми у місті Рівному відбудеться в Рівненському облмуздрамтеатрі у неділю, 12 січня.



Всі кошти від продажу квитків будуть спрямовані на покриття витрат на організацію концертного туру, а також на друк літератури шрифтом Брайля і виготовлення кіно, мультфільмів з аудіодискрипцією для незрячих.






На правах реклами