Ми у Facebook
13.01.2020, 09:10

Лазерне лікування варикозу – ефективно та без болю!

Із «хворобою втомлених ніг» стикаються і чоловіки, й жінки на різних етапах свого життя. Більшість людей не поспішають звертатися до лікаря, вважаючи це захворювання косметичним недоліком, проте вчені озвучують вражаючі дані: невилікуваний варикоз може стати причиною розвитку венозної недостатності й супутніх захворювань шкіри ніг.
Ефективним методом лікування варикозного розширення вен вважається використання лазерних технологій. Це високоефективний й по-справжньому дієвий метод терапії, який ґрунтується на дії теплового потоку під шкірою з метою усунення небажаних утворень.

Що таке варикоз і як він проявляється?


При варикозній хворобі нижніх кінцівок характерні зміни стінок і структури вен. Вони можуть стати більш уразливими, довгими, стоншитися в деяких місцях й утворити вузли. Внаслідок цього порушується співвідношення колагену та еластину, а також головних структурних білків у венозних стінках. Колаген відповідає за жорсткість, а еластин за еластичність стінок. Коли ці показники знижуються, з’являється просвіт судин, що призводить до патологічних змін.

Спадковість є ключовим чинником в появі варикозного розширення вен. Окрім цього, на пацієнта можуть негативно впливати й інші чинники:


• надмірна вага;
• тривалі нерухомі стани (наприклад, «сидяча робота»);
• велике навантаження на ноги (фізична праця й ін.).

Сприяючими чинниками можуть стати взуття на високих підборах та занадто вузький одяг. У нижніх кінцівках підвищується венозний тиск, внутрішня стінка вен не може утримувати такий тиск й починає розширюватися.

При такій ситуації запускається запальна реакція, виділяються активні речовини (медіатори запалення), ушкоджуючи навколишні клітини. Такі процеси стають першопричиною формування трофічних виразок.

Як відбувається лазерне лікування варикозу


Процедура проходить під місцевою анестезією, тому пацієнт може спостерігати за процесом від початку й до кінця, не відчуваючи ні дискомфорту, ні болю.
Лікар впливає на пошкоджену вену, нагріваючи її лазером. Високоточний промінь дозволяє «заклеювати» хворі судини зсередини, не завдаючи жодної шкоди організму чи шкірі пацієнта. По закінченню терапії рекомендується носити компресійну панчоху для повного відновлення організму. Тривалість лікування складає не більше однієї години, й результат буде помітним вже після першої ж процедури.

Переваги лазерного лікування варикозу


Незалежно від віку, статури, стадії розвитку хвороби, лікувальні процедури за допомогою високотехнологічного устаткування є найбільш ефективним методом усунення варикозу.

Перед пацієнтом відкриваються такі переваги:

• відсутність рубців після процедури;
• повернення до повсякденного способу життя відразу ж по закінченню сеансу;
• відсутність вікових обмежень ти значних протипоказань;
• невисока вартість процедури.


Чому варто звертатися до «Оксфорд Медікал»?


При перших симптомах варикозної хвороби (біль у ногах, неприємні відчуття при пересуванні, набряки вечорами та нічні судоми) треба одразу звертатися до фахівця – флеболога. Пройшовши обстеження, можна виявити конкретні ділянки ураження венозної сітки й лікувати саме їх, а не вдаватися до неефективного симптоматичного лікування.

У нашому медичному центрі ви зможете пройти дуплексне сканування судин при якому можна проаналізувати поточний стан вен і діагностувати вогнища запалення, після чого задіяти лазерне лікування, яке не залишить жодних шрамів на тілі. Якщо ви звернетеся із проблемою на ранній стадії розвитку варикозу, то відновити вени можна буде вже з першого разу – без будь-яких операцій.

Лазерне лікування варикозу дозволить швидко позбавитися проблем та повернутися до повсякденного життя й підкорювати нові вершини!

Телефонуйте на номер (0362) 40-40-50 та (067) 840-40-50 та записуйтеся на БЕЗКОШТОВНИЙ прийом до фахівців медичного центру «Оксфорд Медікал».

За допомогою сучасних технологій можна усунути захворювання швидко й безболісно!

Ліцензія: Серія АЕ №638036 від 5 січня 2015 р.





На правах реклами