Ми у Facebook
16.01.2020, 16:01

Акторка з Польщі вчила українську мову для фільму "Віддана"

Наскільки їй це вдалося, можна буде побачити уже починаючи із сьогоднішнього дня, 16 січня. Саме на цей день відбулася прем’єра кінострічки.
Як йдеться на офіційній сторінці фільму Віддана у мережі Фейсбук, головну героїню фільму «Віддана», служницю Стефу, зіграла польська акторка Маріанна Янушевіч (Marianna Januszewicz).

«Маріанна чудово впоралася з українським текстом та за час зйомок вивчила українську настільки, що могла не тільки розуміти її, але й спілкуватися. Проте для стовідсоткової органічності образу Стефи акторку переозвучили.

Зображення з facebook.com/viddana.movie
Зображення з facebook.com/viddana.movie


Свій голос Стефі подарувала Марія Стопник – молода українська акторка з Тернополя, учасниця шоу «Х-Фактор». Марія повністю занурилася у роль Стефи, і завдяки ній героїня звучить ідеально українською з інтонаціями й відтінками голосу Маріанни.

«Стефа – надзвичайно цікавий персонаж, і у мене була дуже висока планка: не зіпсувати такого героя, а навпаки покращити, - розповідає Марія. – Для мене велика честь працювати над «Відданою», тому що це перша моя робота в дубляжі – і одразу така масштабна. Вона стала корисною і для мене як для акторки – я багато піддивилася у Маріанни, взяла дещо на озброєння й дуже-дуже тішуся тому, що стала частиною цього фільму», - йдеться у повідомленні на офіційній сторінці фільму Віддана у мережі Фейсбук.

До речі, у стрічці Віддана можна буде побачити ціле сузір’я українських зірок екрану й не тільки.




Режисерка стрічки - рівнянка Христина Сиволап.

Христина Сиволап відома короткометражкою на мільйон гривень – “Давай не сьогодні”, яку зняла у 2013 році. У 2015 році робота рівнянки виграла короткометражний конкурс на італійському кінофестивалі Triest Film Festival, а у Львові на “Wiz-Art” стрічка отримала приз глядацьких симпатій.

Стрічка “Давай не сьогодні” також отримала другу премію на РМКФ МІСТО МРІЇ.

Прем'єра фільму "Віддана" має відбутися у січні 2020 року.

Також була режисером однієї зі знімальних груп серіалу "Тато Ден".





На правах реклами