Ми у Facebook
17.01.2020, 16:01

Прем’єр-міністр України написав заяву на звільнення

Про бажання одного із головних держслужбовців звільнитися, стало відомо сьогодні, 17 січня. Олексій Гончарук написав заяву на звільнення. Президент цю заяву розглядає.
Про це йдеться на офіційній сторінці Олексія Гончарука у мережі Фейсбук. Прем’єр спочатку перерахував досягнення команди, а потім пояснив причини свого бажання звільнитися:

"На жаль, за кілька місяців досить складно знищити кримінальні схеми, які вибудовувалися десятиріччями. Головне, що зупинятися ми не маємо права та не будемо! Як би цього не хотіли наші опоненти, що звикли жити у тіні. Тому вони застосовують кожну можливість, щоб знищити віру людей у владу.

В останні дні всі ви стали свідками подій, що розгортаються навколо злитих в мережу файлів, змонтованих з фрагментів записів нарад в Уряді. Їх зміст штучно створює уявлення, ніби я і моя команда – не поважаємо Президента, який є нашим політичним лідером.

Багатьом групам впливу, які прагнуть отримати доступ до фінансових потоків вигідно, щоб так виглядало. Але це не правда.

Я прийшов на посаду — виконувати програму Президента. Він є для мене взірцем відвертості та порядності. Проте, щоб забрати будь-які сумніви нашої поваги та довіри до Президента, я написав заяву про відставку та передав її Президенту з правом внесення в Парламент".



В офісі Президента цю заяву розглядають.

Нагадаємо, Гончарука призначили Прем’єром ще наприкінці вересня 2019 року. Відповідне рішення підтримали 290 народних депутатів. Він є наймолодшим Прем’єром в історії сучасної України.





На правах реклами