Ми у Facebook
25.01.2020, 11:20

У Рівному презентуватимуть книгу про мандри

За кілька днів у Рівному відбудеться презентація книги Тетяни Давиденко "Країна призначення".
«Країна призначення» – це розповіді про мандрівки різними куточками світу, ці тексти найбільше відповідають жанру подорожніх нарисів. Головний оповідач – іграшковий ведмідь Степан. Він мандрує світом і «звітує» про власні враження у листах до своєї хазяйки. Вражень у Степана безліч, адже і географія подорожей дуже широка. Це історії з різних екзотичних країн і міст обох півкуль Землі, а також міст України, які Степан справді відвідав. Країна ж призначення для ведмедика завжди Україна, та й історія його імені патріотична.




Степан – дуже ерудований ведмідь. Пишучи листи до своєї хазяйки, він проводить короткий курс української і світової літератури та культури загалом. Щира і безпосередня його оповідь наповнена дотепними асоціаціями, літературними цитатами та відсиланнями до творів мистецтва. Тут багато іронії та інтертекстуальності. Як розповіла хазяйка ведмедя, «Степан любить цитувати, бо багато читає і має хорошу пам’ять».
Проілюструвала книжку Аліна Гаєва.

Про Тетяну Давиденко: народилась і живе в Києві, фотографиня, викладачка, журналістка, культуртрегерка, засновниця волонтерської організації «Ми для війська». Авторка десяти фотовиставок в Україні, Литві, Великій Британії, чотири з яких персональні (Україна). В різний час була фотографом «Уніан», «Українського тижня», журналу «Шо» та «Harper'sBazaar». Співорганізаторка міжнародних фестивалів та організаторка багатьох культурних акцій. Арт-директорка кнайп-клубу «Купідон». Номінантка премії «Євромайдан SOS».

Презентація книжки Тетяни Давиденко «Країна призначення» відбудеться 28 січня. Початок – о 18:30. Модератор – ОЛЕКСАНДР ІРВАНЕЦЬ .

Нагадаємо, презентація відбудеться у книгарні “Є” за адресою: вул. Короленка, 2.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ