Ми у Facebook
28.01.2020, 09:20

Гравчині БК “Рівне” запрошують на “Фінал чотирьох” Кубку України (+ВІДЕО)

Гравчині жіночої команди БК “Рівне”, які вперше в своїй кар’єрі та історії клубу зіграють у “Фіналі чотирьох” Кубку України, зняли відеоролик, в якому запрошують уболівальників прийти та підтримати команду в цих відповідальних іграх.
Зазначимо, що також вперше в історії вирішальні матчі і володар цього трофею визначиться в нашому місті. Ігри пройдуть в Спорткомплексі ДЮСШ №4. 1 лютого відбудеться два півфінали, спершу зіграють “Чайка-ДЮСШ” (Бердянськ) з “Київ-Баскет”, а потім БК “Рівне” та “НУБІП України” (Київ). У неділю, 2 лютого, о 14:00 відбудеться фінальний поєдинок, в якому визначиться володар трофею.



Президент БК “Рівне” Сергій Ліщук каже: “Те що вперше в історії наша рівненська команда пробилася до «Фіналу чотирьох» Кубку України, і те, що вирішальні матчі цих змагань та володар трофею також вперше визначиться у Рівному – робить ці змагання однозначно Головною баскетбольною подією року для нашого міста. Думаю, що кожен любитель баскетболу не змарнує шансу відвідати такі матчі в рідному місті, а тим більше ще й повболівати за нашу жіночу команду БК «Рівне». Тому, запрошую усіх на Головну баскетбольну подію року в нашому місті «Фінал чотирьох» Кубку України серед жіночих команд 1 та 2 лютого у рівненському Спорткомплексі ДЮСШ-4 – це буде справжнє свято баскетболу і наша команда потребує Вашої підтримки, бо тільки разом нам не страшні жодні суперники, і разом ми будемо боротися за перемогу, бо МИ Є РІВНЕ.





На правах реклами