Ми у Facebook
25.01.2020, 10:45

В Україні хочуть запровадити "підйомні" для повнолітніх

фото з epravda.com.ua

Нардеп від "Слуги нороду" запропонував запровадити економічний паспорт, куди акумулятимуться кошти від продажів всіх корисних копалив в Україні.
У Верховній Раді пропонують створити "економічний паспорт українця", на який після 18-ти років виплачуватимуть гроші з "Фонду майбутнього", який акумулюватиме 1% від реалізації всіх корисних копалин щорічно.

Законопроект "Про економічний паспорт українця" розміщений на сайті Верховної ради. Ініціював цей закон - депутат від "Слуги народу" Дмитро Костюк.

Згідно з пояснювальною запискою, метою проекта є припинення відтоку українців закордон та підвищення економічного рівня життя громадян.

Депутатами пропонується створити "Фонд майбутнього", на рахунках якого будуть акумулюватися кошти у розмірі 1% від реалізації всіх корисних копалин, видобутих на території України.

Кошти з фонду нараховуватимуть на спеціальні особисті рахунки (економічні паспорти) для українців, які народилися в Україні після 1 січня 2021 року, та які проживали на території України упродовж 18 років, і виплачуватимуться їм після досягнення ними повноліття.

За повідомленням з Економічної правди, epravda.com.ua.

Нагадаємо, тепер у квитанціях можна не розписуватися. Фільм, в якому режисерка - рівнянка, продовжує завойовувати симпатії





На правах реклами