Ми у Facebook
25.01.2020, 21:46

Онлайн кредити: їх переваги та недоліки

У багатьох з нас досить часто бувають ситуації, коли не така вже й велика сума коштів необхідна просто зараз, але її немає. І як би ти не лазив по всім своїм хованкам, але необхідна сума все ж не набирається, а просити у друзів чи родичів незручно. Вихід у таких ситуаціях є і він дуже простий – це кредити онлайн. Так, Інтернет допомагає не тільки витрачати кошти, а ще й отримувати їх.
На сьогоднішній момент кредити онлайн в Україні користуються досить великим попитом серед різного населення. Ця тенденція зовсім не дивна, адже такі мікрозайми видаються дуже швидко, за мінімальної кількості інформації про вас та інших формальних речей.

Данні, які потрібні для оформлення кредитів онлайн


Такі кредити відрізняються від звичайних в першу чергу своєю швидкістю видачі, так, для того, щоб його оформити, потрібно ввести:

• данні вашого паспорту,
• ідентифікаційний номер,
• номер банківської картки, на котрій є мінімум 1 гривня (вона потрібна для того, щоб підтвердити особу та картку),
• данні з місця роботи,
• адресу проживання,
• сімейний статус та наявність дітей.

Важливо відмітити, що для кожного сервісу, який надає послуги кредитування, данні потрібні свої: десь ви можете вписати менше інформації, ніж зазначено у списку вище, а десь більше, розказавши про себе трішки детальніше та вказавши імена та номери друзів чи керівництва.

Переваги онлайн кредитів


Дійсно, у такого методу швидких грошей є багато своїх плюсів. Першим необхідно назвати швидкість отримання коштів на свою картку. Найчастіше це відбувається буквально за 10-15 хвилин.

Наступною перевагою є відсутність тяганини зі збором необхідних документів та інших паперів. Майже всі данні, що потрібно вписати вже є в вашій голові, а решта майже завжди під руками. Тому тижневої біганини між різними заклади більше не буде.

Оформити заявку на кредит можна з будь-якого місця, адже відвідувати спеціальний офіс чи банк для цього не потрібно. Якщо у вас є доступ до Інтернету, то вважайте, що гроші вже в вашому кармані, будь ви на відпочинку, роботі чи вдома.

Також під час заявки вказувати на ціль отримання грошей зовсім не обов’язково, навіть зовсім непотрібно. Адже куди витратити свої гроші – це тільки ваша справа.

Багато сервісів, що займаються мікрозаймами, пишуть повну суму повернення, враховуючи вже кінцеві відсотки, що накапають. Це дуже зручно, адже можна побачити, переплачуєте ви чи ні.

Недоліки онлайн кредитів


Звичайно, такий простий спосіб отримання грошей не може не мати своїх недоліків. Спершу, до них необхідно віднести великі відсотки, якщо зрівнювати їх зі звичайним кредитуванням. А ось отримати суму більшу, ніж 20 000 гривень у такий спосіб не вийде, а у багатьох сайтів максимальна сума і того менша.

І останнім, але досить важливим мінусом буде те, що на ринку даних сервісів орудує багато шахраїв, які хочуть поживитися вашими коштами. Тому радимо користуватися тільки перевіреними сайтами, які вже мають свою репутацію та престиж, а відгуки інших клієнтів такої послуги тільки позитивні.





На правах реклами