Ми у Facebook
25.01.2020, 21:50

Готуватись до ДПА за сайтом «На урок» легко та цікаво

Якщо ваша дитина навчається у 8 або 9 класі, варто приділити її підготовки до екзаменів у випускному дев’ятому класі.
Вам стануть в нагоді онлайн курси підготовки до ДПА 2020 на сайті «На урок». Щоб розвіяти сумніви щодо доцільності такої форми навчання, замовте консультацію з фахівцем. Ви впевнитесь, що підготовка ведеться серйозно і на необхідному рівні.

Зручна форма навчання


Всі заняття з підготовки до ДПА ведуться не просто в онлайн-режимі. Викладаються все необхідні дисципліни, яких потрібно буде складати іспити. Батьки можуть обрати уроки з таких предметів:

• математика (алгебра і геометрія),
• біологія,
• українська або англійська мови,
• історія України,
• фізика.

Впродовж всього навчального часу ви зможете слухати вчителя та безпосередньо задавати йому слушні запитання за темою. У формі відео-вебінару вчитель показую і роз’яснює матеріал. А з правої сторони є невеличке поле, куди можна записувати свої запитання.



Крім того, для всіх учнів завжди у доступі:

• Записи всіх минулих уроків, які можна завжди передивитись.
• Широкий спектр додаткових матеріалів, яких нема у підручниках.
• Цікаві домашні завдання, що складаються на основі викладеного матеріалу.

За кожним учнем закріплюється свій куратор, який не просто слідкує за участю в учбовому процесі. Він допомагає з домашніми завданнями та за потребою додатково роз’яснює пройдений матеріал.

Час одного уроку складає 90 хвилин, які коштують всього 50 гривень. Уважне відношення вчителя до викладання, розгорнуті можливості для сприйняття учбового матеріалу варті більшого. Але щоб кожен бажаючий учень зміг собі дозволити підготовку з ДПА вартість викладання дуже демократична. До того ж батьки можуть у будь-який момент відмовитись від курсів.

Краще, ніж з репетитором


Здавалось, що особливого у підготовчих онлайн-курсах для здачі ДПА? Чим вони кращі за послуги репетитора? Але відмінності на користь курсів значні. По перше, викладення предметів ведеться на високому рівні. До викладацької діяльності залучаються найкращі в Україні викладачі.

По-друге, такий масив матеріалу, який дається на курсах, репетиторові не по зубах. Беруться найкращі, найцікавіші відомості з предметів та подаються у трохи ігровій формі. Таким чином, матеріал сприймається набагато краще. Засвоєння його учнями відбувається на 100%. Рідкий репетитор буде підшукувати більш підходящі для свого учня методики роз’яснення уроку.

Важливе значення має й психологічна сторона. Індивідуальний підхід до кожного учня та робота над помилками роблять справжні дива. За свідченням самих учнів, що навчаються на онлайн-курсах, з кожним виконанням домашнього завдання вони стають дедалі впевненішими у собі. Їм екзамени з ДПА здаються вже не такими складними. А також зростає впевненість, що вони легко здадуть всі предмети на гарні бали.



І ось, що ще відрізняє навчання у колективі. Всі учні, що навчаються на курсах, проходять підготовку у невеличких групах. Це дозволяє більш розвити комунікативність, а навчає праці у команді. Така навичка є дуже потрібною у наш час.





На правах реклами