Ми у Facebook
25.01.2020, 21:55

Де придбати надійний підводний кабель для насосу?

Для того, щоб забезпечити помешкання безперебійною подачею чистої води зі свердловини, мало лише замовити та встановити якісне насосне обладнання. Чому? Не менш важливу роль в цій справі відіграє водозанурювальний кабель, від надійності якого залежить робота не лише насосного агрегату, а й цілої мережі.
Так, використання проводки, що не відповідає технічним вимогам, може супроводжуватися зниженням якості питної води, втратою потужності насосної системи та повним розладом роботи мережі. Що робити, аби цього не сталося? Варто купувати підводний кабель для насосу у досвідчених компаніях.

На що звернути увагу, обираючи такий кабель?


• Технічні характеристики. Насправді, асортимент підводних кабелів сьогодні досить значний. Для того, щоб обрати найбільш оптимальний варіант, потрібно врахувати цілий перелік критеріїв, серед яких: основа конструкції, тип ізоляції, температурний діапазон експлуатації, довжина проводки, споживана потужність при номінальному навантаженні, спосіб підключення, термін служби, і не тільки. Приміром, сьогодні можна знайти кабель, який буде безперебійно працювати на протязі 25 років, витримуючи коливання температур від -40 °C до +80 °C. Не менш важливо при цьому правильно розрахувати потрібний перетин проводки в залежності від довжини і потужності двигуна. З цією метою фахівці використовують спеціальні таблиці.

• Якість продукції. Обираючи водостійкий кабель, кожен розраховує на те, що він прослужить не один рік. Однак, щоб купити саме таку проводку, варто заздалегідь поцікавитися наявністю сертифікатів. Вони стануть підтвердженням того, що продукція відповідає всім технічним вимогам та санітарно-гігієнічним нормам.

Ну а якщо ви не впевнені, що зможете самостійно підібрати необхідний водозанурювальний кабель, який забезпечить безперебійну роботу насосу, то оптимальним варіантом стане співпраця з магазином, працівники якого не лише запропонують товар, а й нададуть професійну консультацію з приводу різних варіантів проводки. Де знайти саме таку компанію? Для цього достатньо звернутися на оптовий склад «Все для свердловини». До того ж, саме завдяки такій співпраці ви матимете можливість не лише підібрати потрібний кабель, а й зекономити чимало коштів на покупці. Додатковими бонусами стануть акційні пропозиції та знижки. Разом з тим, ви можете, не виходячи з дому, обрати потрібний варіант кабелю та замовити його за потрібною адресою, зекономивши і час, і кошти.





На правах реклами