Ми у Facebook
25.01.2020, 21:58

Безкоштовна оренда капсульної кавоварки в Києві

Чи це не помилка? Безкоштовна оренда обладнання – хіба це можливо? Виявляється, так.
Якщо відвідати сайт https://jetcup.ua/uk/, можна довідатися, що компанія Jetcup надає в Києві капсульні кавоварки напрокат без жодної плати, але з умовою купувати щомісяця в компанії таку кількість кавових капсул, яка необхідна для певної кавоварки.

Особливості капсульних кавоварок


Капсула з кавою – це маленька герметична тара, всередині якої знаходиться обсмажена, мелена та спресована кава. В кавовій машині вона розташовується у спеціальному відсіку, де проколюється з двох боків. Через один отвір у капсулу надходить під тиском гаряча вода, а з іншого виходить готова кава. За рахунок герметичності у капсулі повністю зберігається аромат та смак свіжозмеленої кави.

Компанія Jetcup пропонує клієнтам обладнання італійського виробника Lavazza. Ця фірма відома своєю технікою для приготування кави, якість якої не поступається якості напою від будь-якого професійного бармена. Споживачі можуть орендувати три види капсульних кавоварок від Lavazza. Кавова машина INOVY MINI дозволяє отримувати еспресо та американо. Її можна безкоштовно отримати в оренду, якщо замовляти кожного місяця 48 капсул (цього вистачає для приготування 1-2 чашок кави на день). Більше можливостей має кавоварка LF 400 MILK – дозволяє готувати чотири види кави, у тому числі з додаванням молока. Для отримання її в оренду треба замовляти 96 капсул щомісяця (3-4 чашки кави на день). Можливості машини LF 1200 INOVY MILK – шість видів кави (114 капсул на місяць, 4-5 чашок кави на день).


Переваги безкоштовної оренди


Компанія Lavazza є піонером такого типу сервісу, як надання обладнання в оренду безкоштовно і сплата клієнтами тільки вартості кавових капсул. Безкоштовна оренда – прямий спосіб заощадити кошти, отримавши можливість ласувати запашним напоєм.

Замовивши безкоштовну оренду, клієнти отримують також безкоштовне встановлення обладнання кваліфікованим майстром. Він доставляє техніку, проводить монтаж та наладку. Сервісне обслуговування обладнання, що передано в оренду, теж нічого не коштує клієнтам. Доставка капсул на поточний місяць відбувається протягом 48 годин.

Така форма обслуговування клієнтів сприяла популяризації кави у капсулах. Оцінивши поєднання зручності та вишуканого смаку при користуванні капсульними кавовими апаратами Lavazza, користувачі вже не визнають інших методів приготування кави в умовах дому чи офісу.





На правах реклами