Ми у Facebook
27.01.2020, 12:41

В Києві горіло міністерство

Рятувальники загасили пожежу у приміщенні Міністерства культури, молоді та спорту у Києві, яка розташована на вулиці Івана Франка, 19.
Про це повідомила речник Державної служби з надзвичайних ситуацій у Київській області Світлана Водолага у ефірі "Прямого".

"Об 11:23 пожежу було повністю ліквідовано. Інформацію про виникнення пожежі ми отримали о 10:14. У заявці йшлося про те, що сталося коротке замкнення і на третьому поверсі сильне задимлення", - розповіла вона.



Тож по прибуттю на місце пожежі рятувальних підрозділів було проведено розвідку і направлено сили на порятунок людей, які не могли самостійно вийти.

"На безпечну відстань вийшло близько 220 людей. Але 4 людини бьули заблоковані і не могли самостійно вийти. Рятувальники двох людей евакуювали за допомоги драбини з третього поверху, а ще двох людей вивели по сходових клітинах", - зазначила речниця ДСНС.

"Об 11:03 пожежу вдалось локалізувати, пожежа виникла у подвальному приміщені в архіві на загалінй площі у 30 кв м. Об 11:23 пожежу було повністю ліквідовано", - додала вона.

Нагадаємо, в Україні створили штаб із запобігання короновірусу з Китаю





На правах реклами