Ми у Facebook
27.01.2020, 20:31

Масштабно та драйвово: як у Рівному відкривали спортивний клуб «Pradjat»

Цими вихідними без перебільшення ТОП-інформаційною новиною стало відкриття у місті нового спортивного простору «Pradjat». Замість закинутої будівлі на вулиці 16 Липня «виріс» трьохповерховий клуб, аналогів якому немає не те, що у Рівному, а і у всій Західній Україні.
Відкриття «місця сили рівнян», як називають спортивний клуб «Pradjat», розпочалося з урочистого перерізання стрічки трьома засновниками. Для кожного з них – це втілення мрії, щоденна праця впродовж практично двох років. Олексій Яницький, Олексій Твердохліб та Володимир Зленко – це ті, завдяки кому у місті з’явилося унікальне місце для тренувань та активного відпочинку.



- Мені хотілося б подякувати усім, хто працював над цим проектом. Ми створили цей простір насамперед для молоді, щоб давати можливості для їх розвитку. Переконані, що найкращі слова – це дії. Саме тому ми не брали прикладів для наслідування, а самі стали ним, - говорить засновник Олексій Твердохліб.



Проект здійснено за принципами приватно-державного партнерства і є показовим, як можна якісно ревіталізувати державне майно та надавати новий зміст! Адже тільки завдяки спільній праці стала реальністю мрія відкриття «місця сили рівнян» - сучасного клуб, у якому одночасно зможе займатися 100 людей, із власним кафе здорового харчування та дитячою кімнатою.

- «Pradjat» - це приклад того, як завдяки взаємодії, співпраці можна рухати добрі справи на благо міста та мешканців. Тепер кожному рівнянину варто пам’ятати дві основні речі: адресу 16 Липня, 38 – де знаходиться «Pradjat». А друга – взяти на себе відповідальність за трансляцію правильних цінностей для підростаючого покоління, - наголосив Олексій Яницький.



Представники міської та обласної влади зауважили, що самі до кінця не вірили в те, що цей проект буде реалізовано так швидко та якісно. Адже важко було уявити, як з будівлі, на даху якої росте дерево, має «вирости» спортивний простір.

- Ця подія неординарна, приємна, незвична. Адже це прекрасний приклад, як вторити зміни у нашому в місті, - сказав під час вітального слова міський голова Рівного Володимир Хомко. - Спочатку навіть не вірив, що це реально зробити. Ці люди захотіли і зробили за що ми їм щиро вдячні.



Заступник голови ОДА Сергій Гемберг підкреслив, що реалізація саме таких проектів є кращою промоцією нашого регіону, а чемпіони, яких підготує «Pradjat» ставитимуть місто та область.



- Це соціально-естетичний проект для міста. І це краща промоція регіону – перемоги спортсменів та здорові люди, - зауважив заступник голови ОДА.



Під час урочистого відкриття присутні змогли не тільки подивитися всі «закутки» унікального спортивного простору, познайомилися з тренерами, а і стали свідками того, як відзначали спортсменів клубу, які вже мають великі перемоги та прославляють наш регіон.





Рівняни з радістю розділили радість відкриття нового спортивного простору нашого міста. Та підтримали спортивний простір «Pradjat» тим, що придбали абонемети та стали частиною великої родини «Pradjat».




Спортивний клуб «Pradjat»
Вул. 16 Липня, 38, Рівне
+380967771077, +380637771077

www.pradjat.com







На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ