Ми у Facebook
30.01.2020, 14:02

Кубок України з баскетболу презентують у Рівному

Головний трофей, а також нагороди, Кубку України з баскетболу серед жінок, які вперше будуть розіграні в нашому місті цими вихідними презентують уболівальникам напередодні “Фіналу чотирьох”.
Баскетбольний клуб “Рівне” запрошує любителів баскетболу та уболівальників клубу у п’ятницю 31 січня на 13:00 на третій поверх ТРЦ “Злата Плаза”, аби побачити, доторкнутися та сфотографуватися у спеціальній фотозоні з трофеями. Зазначимо, що сам Кубок не є типовим, а унікальним, адже щороку його спеціально виготовляють під ці змагання з новим дизайном. Тож, це буде насправді перша поява трофею назагал.

Крім того, там можна буде поспілкуватися з Президентом БК “Рівне” Сергієм Ліщуком, головним тренером жіночої команди Валерієм Жартуном, а також гравчинями клубу, більшість з яких вперше гратимуть у фінальній частині Кубку України.

Нагадаємо, що вже цими вихідними у Рівному, Головна баскетбольна подія року для нашого міста – “Фінал чотирьох” Кубку України вперше в історії відбудеться у Рівному, так само вперше туди пробилася жіноча команда Баскетбольного клубу “Рівне”.


bcrivne.com.
bcrivne.com.


Усі матчі відбудуться в Спорткомплексі ДЮСШ №4, у суботу 1 лютого команди зіграють два півфінали. О 14:30 на майданчик вийдуть “Київ-Баскет” та “Чайка ДЮСШ”, а о 18:00 БК “Рівне” зіграє з “НУБІП України”. У неділю, 2 лютого о 14:00 переможці півфіналів зіграють головний матч турніру – ФІНАЛ, в якому і визначиться володар Кубку України.

Зазначимо, що квитки продаються не на кожен матч, а на ігровий день, тобто, у суботу, за одним квитком можна буде відвідати відразу два півфінали. Наразі квитки на матчі можна придбати лише через інтернет, за цим посиланням: 🎫 https://rv.kontramarka.ua/uk/sport 🎫 безпосередньо в касі Спорткомплексу квитки реалізовуватимуться з 13:00 суботи 1 лютого. Рекомендуємо уболівальникам не зволікати, адже ажіотаж навколо квитків на “Головну баскетбольну подію року в нашому місті” чималий. Вже майже повністю розкуплені квитки на центральні трибуни на обидва ігрові дні.

🏀🏀🏀💪МИ Є РІВНЕ💪
‼️УСІ НА БАСКЕТБОЛ‼️
👉🇺🇦 Кубок України. Жінки. “Фінал чотирьох” 🇺🇦👈
⛹️‍♀️ Півфінал №1 ⛹️‍♀️
🏀 БК “Київ-Баскет” – БК “Чайка-ДЮСШ”🏀
📅 1 лютого (субота)📅
📌 Спорткомплекс Дюсш #4📌
🕝14:30🕝
🎫 https://rv.kontramarka.ua/uk/sport 🎫
📺 ТРК “Ритм” 📺

👉🇺🇦 Кубок України. Жінки. “Фінал чотирьох” 🇺🇦👈
⛹️‍♀️ Півфінал №2 ⛹️‍♀️
🏀 Баскетбольний клуб “Рівне” – “НУБІП України”🏀
📅 1 лютого (субота)📅
📌 Спорткомплекс Дюсш #4📌
🕕18:00🕕
🎫 https://rv.kontramarka.ua/uk/sport 🎫
📺 ТРК “Ритм” 📺

Нагадаємо, рівнянин завоював медаль на юнацьких Олімпійських іграх - це вперше в історії





На правах реклами