Ми у Facebook
01.02.2020, 14:47

На Рівненщині чоловік спочатку налигався, а потім побив поліцейського

Усі ці пригоди можуть закінчитися для мешканця Рівненщини цілком реальним строком.
31 січня о 20:40 до правоохоронців надійшло повідомлення, що на вулиці Андріївській водій автомобіля «Chery Amulet» порушує правила дорожнього руху та наражає на небезпеку інших учасників.

На виклик оперативно виїхала група реагування патрульної поліції Березнівського відділення. На місці події поліцейські виявили 37-річного місцевого жителя, який перебував за кермом у стані алкогольного сп’яніння, та потерпілого, якому порушник чимось подряпав авто.

Для відібрання пояснень 37-річного березнівчанина запросили до службового автомобіля. Коли йому запропонували проїхати до медзакладу для проведення освідування та до відділення поліції — для складання адміністративного протоколу за статтею 130 Кодексу України про адміністративні правопорушення, порушник почав агресивно себе поводити та вдарив в обличчя 28-річного старшого сержанта поліції. На дебошира одягнули кайданки.

Відповідно до медичного освідування правопорушник перебував у стані алкогольного сп’яніння.

Чоловіка затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України, він перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Відомості за фактом умисного заподіяння тілесних ушкоджень працівникові правоохоронного органу під час виконання службових обов’язків внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 2 статті 345 КК України. Вирішується питання про повідомлення затриманому про підозру та обрання запобіжного заходу. З’ясувалося, що березнівчанин уже потрапляв у поле зору правоохоронців за дрібне хуліганство та вчинення ДТП. Тепер, відповідно до санкції статті, йому загрожує обмеження або позбавлення волі на строк до п’яти років.

Потерпілого старшого сержанта поліції, який отримав забої обличчя, після надання допомоги відпустили.

За повідомленням з відділу комунікації поліції Рівненської області.

Нагадаємо, сварка між сусідками закінчилась бійкою: постраждала у важкому стані. Голова сільради віз бурштин на 30 тисяч доларів. У Рівному лунала стрілянина.





На правах реклами