Ми у Facebook
02.02.2020, 16:00

Вступна кампанія 2020: Коли починається реєстрація на ЗНО

Реєстраційні картки можна формувати до 24 березня 2020 року.
Керівники закладів освіти можуть надсилати комплекти реєстраційних документів учнів (слухачів, студентів) для проходження ДПА у формі ЗНО до 17 березня 2020 року.



Підтвердженням факту реєстрації для участі в зовнішньому незалежному оцінюванні є Сертифікат, який Ви отримаєте в індивідуальному конверті.

Щоб успішно зареєструватися для участі в зовнішньому незалежному оцінюванні, необхідно:

- створити та оформити реєстраційну картку,
- сформувати пакет документів і
- надіслати його до регіонального центру.

Реєстраційну картку необхідно сформувати за допомогою спеціального сервісу «Зареєструватися». Сервіс запрацює 3 лютого.

Зауважте, що одним з перших кроків є обрання категорії особи.

Далі надаємо роз’яснення, яку категорію необхідно обирати під час роботи з сервісом «Зареєструватися».
Якщо ви у 2020 році завершуєте навчання в закладі загальної середньої освіти (школа, гімназія, ліцей тощо) – ваша категорія «Випускник закладів загальної середньої освіти 2020 року».

Якщо ви є учнем (студентом, слухачем) закладів професійної (професійно-технічної) освіти і здобуваєте в поточному році повну загальну середню освіту (проходите ДПА), – ваша категорія «Учень (слухач) закладів професійної (професійно-технічної) освіти».

Якщо ви є учнем (студентом, слухачем) закладу вищої освіти (коледж) і здобуваєте в поточному році повну загальну середню освіту (проходите ДПА), – ваша категорія «Студент закладу вищої освіти».

Якщо ви вже маєте атестат (здобули повну загальну середню освіту в попередні роки), незалежно від того, де ви навчаєтеся зараз (чи продовжуєте навчатися), – ваша категорія «Випускник минулих років».

Якщо ви навчаєтесь у закордонному навчальному закладі та здобуваєте в поточному році повну загальну середню освіту, – ваша категорія «Випускник, який здобуде в 2020 році повну загальну середню освіту в навчальному закладі іншої держави».





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ