Ми у Facebook
02.02.2020, 12:00

Рівне: П’ятикласник влаштував жорстоку бійку(+ВІДЕО)

Фото ілюстративне

1 лютого, у Facebook сімейна радниця Ліана Диновська виклала кількасекундне відео. На ньому – двоє хлопців, один наносить кілька влучних ударів рукою в голову іншому, наостанок – наступає ногою.
Ліана Диновська зазначила, що це відео їй надіслали, причини конфлікту для неї – невідомі. Деталі історії повідомляє Рівне Суспільне.

На інцидент відреагували в поліції під час моніторингу мережі. Попри те, що потерпіла сторона не зверталась, за цим фактом почали перевірку та встановлюють причетних. Зі слів пресофіцерки Марії Юстицької, наразі відомо, що нападником є п'ятикласник школи №2. Сам інцидент, власне, відбувся неподалік школи:



У поліції зазначили, що якщо потерпіла сторона звернеться із заявою – тоді правоохоронці прийматимуть відповідне рішення щодо подальшого руху справи;
– тим часом сьогодні, 2 лютого, Ліана Диновська на своїй сторінці у Facebook написала, що матір хлопця, котрий наносить удари, почала погрожувати їй, відтак вона збираються повідомити про ці погрози у поліцію. І додала, що йдеться про відому у місті особу (однак хто це – не вказує), повідомляє UA:Рівне.





На правах реклами