Ми у Facebook
05.02.2020, 14:21

Flatfy – новий сервіс пошуку «вторинного» житла від ЛУН

Компанія ЛУН в рамках ребрендингу представила новий сервіс Flatfy, призначений для публікації оголошень стосовно «вторинного» ринку нерухомості. Цей бренд був відомим і раніше, однак тоді ЛУН використовувала його для закордонних сервісів. Тепер же основний сервіс LUN призначений виключно для роботи з новобудовами. Таке розділення повинне зробити публікацію та пошук оголошень значно зручнішими.

iOS-додаток Bird


Порівняно недавно був представлений додаток для iOS-пристроїв під назвою Bird. Ця програма допомагає орендарям та орендаторам житла в Києві. Додаток виявився дуже успішним – в своїй категорії він займає перше місце з середньою оцінкою 4,9. Bird завантажили вже більше 100 000 разів, і це дуже хороший показник навіть для зарубіжного ринку. В компанії ЛУН вважають, що це вказує на непогані шанси розвитку окремих вузькоспеціалізованих продуктів.

Впізнаваність бренду


Другою ключовою причиною проведення ребрендингу стала сформована репутація ЛУН як сервісу, присвяченого саме новобудовам. Протягом 8 років вся активність була спрямована на цю тему. Компанія зосередилася на просуванні сайту, рекламі на ТБ та по інших каналах, використовуючи тематику новобудов. Але при цьому основна частина аудиторії на сайті пропонує чи шукає «вторинне» житло. В результаті виникає певна невідповідність між вже сформованим образом сервісу та тим, чим він займається.

Представники ЛУН також відзначають, що присвячений «вторинному» ринку контент не завжди має гарну якість. Це негативним чином впливає і на весь бренд. Тому розділення напрямків дозволить не лише зробити основний сервіс зручнішим, а й захистити його репутацію.

Що в результаті?


Як заявляють представники компанії, такий ребрендинг повинен позитивно вплинути на бізнес. В будь-якому разі, ЛУН розраховує уникнути негативних ефектів, пов’язаних з SEO-трафіком.

Компанія в жодному разі не збирається відмовлятися від вже добре відомого основного бренду. Просто тепер він буде зосереджений саме на новобудовах. Традиційно на ЛУН Місто буде представлено багато цікавої та корисної інформації стосовно урбаністики. А для орендарів та орендаторів виділено спеціалізований сервіс Dobovo.

В рамках реструктуризації Flatfy стане не тільки оновленим сайтом, а й відокремленим бізнес-підрозділом.

Представники ЛУН підкреслюють, що після ребрендингу якість роботи жодного сервісу не погіршиться. Нововведення підуть лише на користь користувачам усіх сайтів.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ