Ми у Facebook
08.02.2020, 14:07

Кривавий напад на Рівненщині: людей били і різали

Крики та шум у сусідській квартирі близько 21-ї години почула шостого лютого, 32-річна здолбунівчанка. Жінка одразу зателефонувала до поліцейських.
Слідчо-оперативна група, яка виїхала на місце події на вулицю Заводську, виявила у квартирі без ознак життя 38-річного чоловіка із колото-різаними ранами в області шиї та 46-річного власника оселі із аналогічними пораненнями, однак які не були небезпечними для життя.



А вже через годину поліцейські отримали ще одне повідомлення про вчинений злочин у цьому ж районі. У помешканні на проспекті Цементників жінка знайшла у крові матір та свого чоловіка. 83-річну та 60-річного потерпілих із відкритою черепно-мозковою травмою, переломом кісток склепіння черепа, рубаними ранами голови госпіталізували до лікарні. Унаслідок отриманих травм сьогодні, сьомого лютого, пенсіонерка померла.





Під час проведення першопочаткових слідчих дій та розшукових заходів поліцейські вийшли на слід зловмисників. Ними виявилися 31-річний здолбунівчанин, який нещодавно звільнився із місць позбавлення волі за вчинений розбій, та 27-річний місцевий житель, який притягався до кримінальної відповідальності за майнові злочини та відносно якого нині перебувають матеріали на розгляді суду. Обох затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.




«Затримані підозрюються у вчиненні умисного вбивства, замаху на умисне вбивство та розбій за статтями 115, 187 Кримінального кодексу України, — повідомив заступник начальника ГУНП в Рівненській області – начальник слідчого управління Олександр Панасюк. — Вирішується питання про обрання підозрюваним запобіжного заходу у виді тримання під вартою. Із місць подій поліцейські вилучили знаряддя вчинених злочинів. Слідчі дії тривають».

Попередньо поліцейські з’ясували, що зловмисники в стані сильного алкогольного сп’яніння спочатку вирішили повернути гроші, заборговані 46-річним здолбунівчанином, а потім «навідалися» до ще однієї родини знайомих з метою наживи та заволоділи майже тисячею гривень та мобільним телефоном.

За скоєне підозрюваним загрожує довічне ув’язнення.



За повідомленням з відділу комунікації поліції Рівненської області.

Нагадаємо, На Рівненщині сталась ДТП з постраждалими. У Рівному в аварію потрапили вантажівки





На правах реклами