Ми у Facebook
12.02.2020, 16:42

Юнакові потрібна допомога небайдужих у боротьбі з хворобою

фото з debaty.sumy.ua

17-річний Борис мужньо бореться зі своєю недугою, не зважаючи на те, що лікарі давали йому надто мало шансів на одужання. Зараз йому потрібна допомога небайдужих людей.
Про це йдеться на офіційній сторінці організації Дарунок у мережі Фейсбук.

Батькам говорили, що в нього просто мізерні шанси на те, щоб вижити…Його виписували додому без жодних шансів на те, що він зможе ходити чи самостійно дихати та харчуватися…Але завдяки його силі волі та прагненню батьків 17-річний Борис після півроку довгих реабілітацій чекає на операцію, після якої йому знову потрібно буде пройти місячний курс реабілітації. Ми вирішили підтримати Бориса та його родину і разом з вами зібрати необхідні 45 000 гривень на проходження реабілітації.



Про історію свого сина Богдана з перших вуст розповідає мама хлопця Олена:



В один день життя нашої родини змінилось назавжди… У нашого старшого сина Бориса стався інсульт (так нажаль це буває і в 17 років), а саме розрив аневризми головного мозку. Була перенесена трепанація черепа та операція, яка тривала 6 годин, потім кома та два місяці реанімацій.
Забирали дитину з лікарні з заключенням лікарів «якщо сам буде хоч би дихати та їсти, то вже буде прогрес». Він дихав через трахеостому, харчувався через зонд, говорити не міг, але все розумів (через що було ще боляче) ліва сторона тіла не рухалась взагалі, нам дали першу групу інвалідності без розмов. Боляче, адже все тільки починалось в житті, закінчення школи, вступ до універсітету, рідна баскетбольна команда…про все це довелось забути...

Наразі після півроку дорогих реабілітацій ми виснажені, але попереду важлива операція по встановленню титанової пластини в голові та знов реанімація та дорога реабілітація. За весь цей час він навчився сидіти, вставати, говорити і навіть ходити з допомогою. Але відкрита черепна коробка дає про себе знати постійно. Це підвищений тиск, носові кровотечі, підвищена температура тіла та найстаршніше, що є загроза травмування.

З допомогою небайдужих людей родина вже зібрала 36 800 гривень на пластину для операції, значна частина коштів буде потрібна на саму операцію, а далі такий потрібний курс реабілітації, який коштує 45 000 гривень.

Давайте разом будемо молитися за здоров’я хлопця та проведення успішної операції, а також допоможемо йому пришвидшити шлях до кращого життя!

Реквізити для допомоги (ПриватБанк)
29244825509100
Благодійна організація Дарунок
ЄДРПОУ (або ОКПО) : 14360570
Карта-ключ до рахунку благодійної організації Дарунок 5169330516489900
Ясинчук Марія Віталіївна





На правах реклами