Ми у Facebook
19.02.2020, 19:55

"Великий бокс" на "Інтері": Денис Берінчик проведе третій захист титулу

У суботу, 22 лютого, о 21:25 на «Інтері» в програмі «Великий бокс» - пряма трансляція поєдинку, під час якого український боксер Денис Берінчик проведе захист титулу Міжнародного чемпіона за версією WBO в легкій вазі.
Він вийде на ринг проти чемпіона Аргентини Ектора Едгардо Сармієнто. В андеркарті головного бою ще один українець Дмитро Митрофанов боксуватиме з Улугбек Собіровим з Узбекистану.



Денис Берінчик на професійному рингу провів 12 поєдинків, всі закінчилися тріумфом українського боксера. У грудні 2018 року він виграв вакантний титул WBO, а потім двічі успішно захистив пояс в боях з японцем Ніхіто Аракава і мексиканцем Патрісіо Лопесом Морено.



Цієї суботи непереможний український боксер знову вийде на ринг, щоб показати свою майстерність. Його суперником стане аргентинський боксер Ектор Едгардо Сармієнто, на рахунку якого 22 поєдинки і 21 перемога, 14 з них - нокаутом.

«Денис Берінчик з кожним поєдинком піднімається в рейтингу WBO і наближається до шансу поборотися за звання чемпіона світу, - говорить керівник редакції спортивних програм телеканалу «Інтер» Роман Кадемін. - Від цього спортсмена українські вболівальники завжди чекають гучних перемог. Причому Денис не тільки показує класний бокс в рингу, але і завжди вражає глядачів своїм виходом. Цього разу ми також побачимо незвичайне театралізоване дійство: Денис знову постане в яскравому образі. Адже бокс - це не тільки спортивне змагання, а й ефектна телевізійна картинка, і організатори боксерського вечора постараються максимально задовольнити потребу глядачів в видовищності».



В андеркарті головного двобою вечора на рингу зустрінуться українець Дмитро Митрофанов і узбекистанець Улугбек Собіров. Сьогодні на рахунку у непереможного Собірова - 9 перемог, в той час як Митрофанов на профі-рингу виграв 7 боїв і ще один поєдинок з його участю закінчився нічиєю.

Чим будуть вражати українські боксери в цей вечір і як покажуть себе в бою з настільки сильними суперниками? Дивіться вже в цю суботу, 22 лютого, о 21:25 на «Інтері» в програмі «Великий бокс».








На правах реклами