Ми у Facebook
29.02.2020, 18:06

Вигідні кредити з Банком Кредит Дніпро

Кредит готівкою – популярний фінансовий продукт серед українців. Середні доходи громадян відносно невеликі. А от ціни на товари та послуги неспинно зростають. У таких умовах багатьом українцям вистачає грошей на задоволення лише нагальних потреб. А про відпустку на курорті, ремонт у домі чи квартирі, придбання нових меблів, побутової техніки, автомобіля не доводиться й мріяти.
І якщо виникають непередбачувані проблеми, задля їх вирішення необхідно мати накопичення. Коли власного запасу грошей не вистачає, більшість громадян звертаються до фінансових установ з метою отримання позик. Одним із лідерів кредитного ринку України є Банк Кредит Дніпро. Його програми мають великий попит серед громадян. Чому – розберемось в деталях!

Гідності позик Банку Кредит Дніпро


Кредитні продукти даного фінансового інституту користуються популярністю, адже вони мають кілька важливих переваг:

Суми в діапазоні 3 000 – 500 000 гривень. БКД пропонує клієнтам широкий вибір програм, розподілених у дві групи: 3 000 – 75 000, 75 000 – 500 000 гривень. Завдяки цьому, позичальники мають можливість отримати потрібну суму грошей для задоволення будь-яких потреб.
Строк кредитування 12-60 місяців. Чим більше борг, тим довше його доводиться виплачувати. Розуміючи це, кредитні експерти розраховують різні періоди – від 1 до 5 років – для клієнтів, орієнтуючись на розміри їх місячних доходів та суми заборгованості.
Реальна відсоткова ставка – від 35%. На відміну від багатьох конкурентів, Банк Кредит Дніпро вказує не тільки номінальну, а й реальну відсоткову ставку. Оперуючи нею, позичальник одразу розуміє, скільки грошей він фактично буде переплачувати по кредиту, з урахуванням усіх комісій, страхових зборів тощо.
Мінімальні вимоги до клієнтів. Якщо позичальник – повнолітня людина з офіційним працевлаштуванням, він може сміливо звертатися до БКД задля отримання кредиту. Йому необхідно мати з собою паспорт, ІПН. А для позик у сумі 75 000 гривень і більше додатково доведеться надати довідку про доходи за останні півроку.
Прозорі умови кредитування. Всі деталі фінансових відносин між банком та клієнтом чітко прописуються у двосторонньому договорі. Також складається і затверджується індивідуальний графік погашення заборгованості. І якщо позичальник виплачує борг раніше відведеного строку, на нього не накладаються ніякі штрафи чи додаткові комісії.


Шукаєте найвигідніші позики в Україні? Звертайтесь до Банку Кредит Дніпро вже сьогодні!





На правах реклами