Ми у Facebook
29.02.2020, 18:38

Який санаторій обрати для відпочинку та лікування?

Кожному із нас час від часу просто необхідно зупинитися, щоб відновити сили, позбутися надокучливих хвороб та насолодитися спокоєм. А де як не в Східниці можна найкраще провести час, вдало поєднавши відпочинок та лікування. Чому саме Східниця? Це, здавалось би, маленьке село в Львівській області, відоме не лише в Україні, а й за її межами. Східниця являється бальнеологічним курортом з цілющими мінеральними водами та неймовірними краєвидами. І саме тут розташований сучасний відпочинково-розважальний комплекс "ТАОР", дізнатися про який можна на https://taor.com.ua/healing.

Чому варто надати перевагу такому відпочинку?


• Ефективне оздоровлення організму. Відпочинок у Східниці – це не лише вживання корисної мінеральної води та цікаві екскурсійні програми. Потрапивши до відпочинково-розважального комплексу «ТАОР» ви зможете скористатися професійною діагностикою та консультаціями фахівців, взяти участь у антистресових програмах та програмах відновлення жіночого/чоловічого здоров’я, відвідати фізіотерапевтичні процедури, гідропатію, СПА-процедури, косметолога, аквазону, баню, і не тільки.
• Насичена розважальна програма. Унікальні екскурсії, регулярні спортивні заняття, корпоративи, веселі святкування, дитяче СПА-меню та розваги – далеко не весь перелік занять, які зроблять дозвілля кожного не лише корисним, а й незабутнім.
• Неймовірні краєвиди. Курорти в Східниці розташовані серед неповторних карпатських пейзажів та стрімких гірських річок. Саме тут на вас чекає унікальний мікроклімат та чисте гірське повітря. Лише потрапивши сюди, можна відчути всі переваги такого відпочинку.
• Сучасний сервіс. Більшість санаторіїв, розташованих в Східниці, побудовані за європейськими стандартами. Не відстає і рівень обслуговування та харчування.

Коли краще відвідати санаторії в Східниці?


Чомусь прийнято вважати, що в Східниці краще відпочивати влітку, коли можна прогулятися лісом, побачити, як тече гірська ріка, відвідати міні-зоопарки поблизу селища. Однак, забронювавши номер в санаторії на зимовий період, ви отримаєте не менше позитивних вражень, ніж влітку. Чому? Взимку тут можна піти в гори, покататися на лижах у ближніх курортах, покататися на квадроциклах, взяти участь у оздоровчих бальнеологічних процедурах. Ну а зекономити на такому відпочинку допоможуть акції та програми лояльності, якими пропонують скористатися санаторії. Головне – не відкладати довгоочікуваний відпочинок на потім!





На правах реклами