Ми у Facebook
04.03.2020, 15:27

LEGO Friends: будуємо місто своєї мрії

У 2012 році датська компанія ЛЕГО розпочала виготовлення конструкторів нової серії Френдс. У лінійку увійшли набори призначені переважно для дівчаток. Віковий діапазон досить широкий – від 3-х до 12 років.
Тематика комплектів відрізняється великою різноманітністю, а переконатися в цьому можна, відвідавши сайт інтернет-магазину Панама https://panama.ua/categorys/77471/. Вперше ця серія була запущена в 90-ті, але не затрималася в каталозі. Після детального аналізу стартового варіанту, фахівці компанії відкоригували тематику й запропонували цілий ряд оригінальних сюжетів. Лінійка LEGO Friends практично відразу стала лідером продажів. В першу колекцію увійшли 14 наборів. Найвідомішим став варіант, в якому потрібно було зібрати будинок, використовуючи 695 елементів.


Вивчаємо особливості та переваги


Сьогодні ця серія складається з десятків наборів, що мають такі особливості:

• Нові колірні рішення. У конструктор входять елементи з помаранчевим, фіолетовим, рожевим, зеленим колоритом, який не часто зустрінеш в подібних наборах.

• Сюжет. Дія відбувається у вигаданому місті Хартлейк-Сіті, а також в його передмісті. Юним будівельникам належить звести різні об'єкти – супермаркет, міську лікарню, магазин з продажу сувенірів, перукарню, будинок дружби, стадіон, а також підготувати курортну зону, парк розваг і пляж до приїзду відпочивальників.

• Персонажі. На противагу варіантам з 90-х, сучасні фігурки стали трохи менше, але для них характерні більш високий ступінь деталізації, впізнавана зовнішність, а також особлива рухливість кінцівок. Головні героїні – Стефані, Мія, Андреа, Емма, Олівія. Рудоволоса красуня Мія дуже любить тварин, Олівія захоплена наукою, Емма – мистецтвом, але при цьому, є кращою ученицею свого класу з карате. Стефані любить змагатися, тому активно займається спортом, а Андреа володіє унікальним голосом, обожнює співати. Дівчата мають свої уподобання в їжі та одязі, дружать з хлопцями, доглядають за домашніми вихованцями. Протягом 2018-2019 року були внесені певні зміни в їхній вигляд. Андреа тепер має сережки, колір шкіри Олівії став темніше, вона почала носити окуляри, а Мія майже позбулася веснянок.

У кожному новому наборі LEGO Friends головні героїні пробують себе в нових образах, їх захоплення стають різноманітними, а сюжети гри регулярно оновлюються.





На правах реклами