«Корисна програма»: як вибрати еклери до 8 Березня?
Перед цим ніжним тістечком із заварного тіста з кремом усередині не встоїть жодна жінка! Придумав еклер у XVIII столітті французький шеф-кухар Марі-Антуан Карем, якого називали кухарем королів і королем кухарів. Десерт просто чудовий, бо надає безмежне поле для кулінарної фантазії. Сучасні виробники експериментують з кремом, глазур'ю і помадкою - і кожного разу виходить абсолютно новий десерт. Незмінними залишаються чудовий смак, привабливий вигляд і відчуття свята.
«У перекладі з французької «еклер» означає «блискавка». І дійсно, цей десерт з'їдається блискавично, - вважає ведучий Олександр Лук'яненко. - Звичайно, кожного дня снідати, обідати й вечеряти еклерами дієтологи не рекомендують: цей продукт висококалорійний і містить багато жирів та цукру. Але якщо знати міру, то від еклерів можна отримати й більшу користь: вони покращують пам'ять і підсилюють почуття. Вибирайте на 8 Березня свіжі, якісні та смачні тістечка. А до них додайте пляшку шампанського і букет квітів!»
Ділитися з глядачами корисними порадами й рецептами, захоплюватися та реалізовувати жіночі мрії в цей передсвятковий ранок разом з Олександром Лук'яненком будуть експерти-чоловіки: телеведучий проектів «Готуємо разом» і «Крутіше всіх» Андрій Доманський, ведучий «Великого боксу» і керівник редакції спортивних програм телеканалу «Інтер» Роман Кадемін, дієтолог Борис Скачко, експерт із захисту прав споживачів Максим Гончар.
«Люблю еклери, щоправда, з одним але: вживаю солодке лише до обіду, щоб не довелося відпрацьовувати зайві кілограми в спортзалі, - пояснює Роман Кадемін. - До речі, в світі боксу не так давно був мегафайт: Енді Руїс проти Ентоні Джошуа. Дебелий, але невисокий Руїс нокаутував Ентоні, володаря воістину атлетичної фігури. Після поєдинку Енді поділився рецептом перемоги: «Я просто їв багато солодкого. Саме це допомогло мені перемогти». Так що, чоловіки, хочете бути сильними - їжте еклери!»
Зірковою гостею цього випуску «Корисної програми» стане Злата Огневич. Популярна співачка - справжній гурман: вона вважає за краще альтернативні десерти: «Я велика ласунка, але дотримуюся принципів здорового харчування. Еклери роблять для мене за спеціальним рецептом, без молока, масла, яєць. Вони веганські. Але це не означає, що в них мало калорій. Найчастіше веганські десерти навіть калорийніші звичайних, однак ці калорії - корисні. Я прийшла на «Корисну програму», щоб розширити свої гастрономічні пізнання й дізнатися, які ще ексклюзивні тістечка є в світі».
Які еклери краще - фабричні, домашні або з модного бутика? Що калорийніше - тісто або крем? Чому чоловіки вважають за краще ласунів тим, хто постійно сидить на дієті? Скільки можна з'їсти еклерів, щоб не погладшати? І як вибрати якісні тістечка до святкового столу? Відповіді на ці та багато інших питань - у святковому випуску «Корисної програми».
Сюрприз для учасниць та глядачок програми приготував співак Віталій Козловський та привітав усіх жінок з прийдешнім святом весни: «Вірте в себе і посміхайтеся життю. Коли жінка посміхається, в неї відразу можна закохатися. Бажаю вам бути найбільш потрібними, ніжними, люблячими і залишатися для своїх чоловіків найулюбленішими».
Не пропустіть корисні поради, теплі привітання та зворушливі зізнання у святковому випуску «Корисної програми», присвяченому еклерам, - у суботу, 7 березня, о 10:00 на «Інтері». А повтор цього випуску ток-шоу можна буде побачити у вівторок, 10 березня, о 10:00.
Також на тижні з 10 по 13 березня в ефірі «Інтера» телеглядачі побачать інші випуски «Корисної програми».
У середу, 11 березня, о 10:00 на «Інтері» - програма про курку гриль.
Курка - частий гість на нашому столі. Тому дуже важливо, щоб вона завжди була якісною і смачною. Багато хто з нас любить курку гриль, вважаючи її кориснішою смаженої. Кажуть, що саме при такому способі приготування куряче м'ясо залишається одним з найбільш низькокалорійних, а ще - збагаченим білком та іншими корисними для організму речовинами. Чи так це? У чому справжня цінність курки гриль? На що треба звертати увагу при купівлі цього продукту? Як готують курку гриль у різних країнах світу? І які існують правила етикету при вживанні цієї страви, розповіли експерти ток-шоу. А зоряний гість програми, телеведучий Ілля Ноябрьов, поділився корисними порадами та власними рецептами.
У четвер, 12 березня, о 10:00 на «Інтері» - новий випуск про те, на що звертати увагу при виборі авокадо.
Стародавні ацтеки вважали цей плід символом кохання та родючості. «Аукатль» - так вони називали авокадо 10 тисячоліть тому. А ще «лісове масло» або «масло бідняка» - за його жирність і дешевизну. Сьогодні цей плід можна знайти у всіх продуктових магазинах і в меню практично будь-якого ресторану. То чи корисне авокадо, як запевняють в цьому маркетологи? Як правильно вибирати, зберігати й готувати прості та вишукані страви з авокадо? І які існують методи дозрівання авокадо? Про це глядачі дізнаються в ток-шоу «Корисна програма» на телеканалі «Інтер». Зоряний експерт програми - співачка Наталка Карпа.
У п'ятницю, 13 березня, о 10:00 в ефір «Інтера» вийде випуск «Корисною програми» про халву.
Соняшникова, тахінна, молочна, горіхова й навіть квіткова... Халва - солодкий десерт родом зі Сходу, назва якого в перекладі з арабської означає просто «солодкість». Головними інгредієнтами оригінального ласоща були кунжут і горіхи. Значно пізніше халва розрослася варіаціями й набула нових форм та рецептури, залишаючи за собою пальму першості серед популярних східних солодощів. У якому випадку до вживання халви варто поставитися з обережністю? З чого насправді вона складається? Наскільки вона калорійна? І на що звертати увагу при виборі цих ласощів? Відповіді шукайте в «Корисній програмі», зірковим гостем якої стане телеведучий В'ячеслав Соломка.
А в суботу, 14 березня, о 10:00 на «Інтері» вийде випуск «Корисної програми», присвячений тушонці (повтор від 04.12.2019)
Ви збираєтеся в похід, на дачу або просто у вас немає часу й потрібно чимось швидко і смачно нагодувати сім'ю? Тушонка вам у допомогу! Головне, щоб вона була якісна. Чи завжди ми знаємо, що насправді знаходиться в банці? Яке м'ясо найбільше підходить для приготування тушонки? Чи є в ній вітаміни та інші корисні речовини? Як часто і в яких кількостях можна їсти тушонку? Кому вона протипоказана? І які вишукані страви можна приготувати з тушонки? На ці та багато інших питань дадуть відповідь експерти ток-шоу, серед яких - телеведучі Андрій Доманський та Олександр Бондарчук.
Текст і фото — пресслужба телеканалу Інтер.
Жіночі секрети: найдієвіші методи боротьби із целюлітом
Целюліт - ненависне явище, яке знайоме більшості жінок. Причинами його появи найчастіше стають гормональні перебудови (вагітність, менопауза), малорухливий спосіб життя, неправильне харчування.
переглядів: 70
Віра в краще та нові рішення: астропрогноз на суботу
Дізнайтеся, що вам підготували зорі на 20 квітня.
переглядів: 229
20 квітня: свята, іменинники, заборони та прикмети
Сьогодні у світі відзначають День вдячності волонтерам.
переглядів: 228
Як пофарбувати яйця до Пасхи: 6 цікавих способів, про які ви не чули
Пофарбувати яйця перед Великоднем це улюблена справа багатьох, але не всім відомі нестандартні способи, як це зробити.
переглядів: 368
Лікування атрофії зорового нерва: як стовбурові клітини допомагають покращити зір
Атрофія зорового нерва (АЗН) є однією з найнебезпечніших причин погіршення та втрати зору. Це можливий наслідок багатьох офтальмологічних захворювань, що призводять до пошкодження нерва та порушення проведення імпульсів від сітківки до мозку. В останні роки для лікування захворювання в розвинених країнах все частіше застосовують стволові клітини (СК). Якщо ви хочете скористатися цією методикою, щоб поліпшити зір, можете записатися до лікаря або уточнити вартість лікування атрофії зорового нерва на сайті Booking Health.
переглядів: 291