Ми у Facebook
09.03.2020, 08:00

Що можна їсти у Великий піст

Фото ілюстративне

Великий піст розпочався минулого тижня, 2 березня. Він найсуворіший в харчуванні. То як грамотно організувати харчування та провести піст без шкоди для здоров'я?

Що можна їсти у Великий піст?


Свіжі овочі – білокачанна капуста, броколі, пекінська капуста,
цвітна капуста, брюссельська капуста, червона капуста, селера,
картопля, морква, буряк, гарбуз, редька, перець, помідори, кабачки,
будь-яка доступна зелень.
Риба і морепродукти дозволені на Благовіщення й у Вербну
неділю.
Каші (тільки на воді й без додавання масла).
Заготовки (консервований горошок, кукурудза, квасоля, сочевиця,
бобові, овочеві суміші), квашені капуста, огірки, компоти, варення.
Фрукти – яблука, цитрусові, виноград, журавлина, гранати, банани, ананаси.
На десерт – курага, чорнослив, родзинки, фініки, інжир, ананаси,
морожені ягоди.
Можна також мармелад, зефір, халву, козинаки, вівсяне печиво,
гіркий шоколад без додавання молока, льодяники, мед, цукор, рахатлукум, горіхи.

Коли українці святкуватимуть Великдень у 2020
Як харчуватися під час Великого посту 2019 [+ЩОДЕННИЙ КАЛЕНДАР]





На правах реклами