Ми у Facebook
09.03.2020, 16:00

Вийшов із в'язниці і викрав авто: чоловіку знову загрожує ув'язнення

На п’ятий день після звільнення з колонії житель Рівненського району викрав ВАЗівку.
Вчора, восьмого березня, слідчі Рівненського районного відділення поліції за процесуального керівництва місцевої прокуратури повідомили зловмиснику про підозру у вчиненні злочину.

46-річний уродженець Волинської області, який нині проживає у селі Волошки, уранці сьомого березня пішов на роботу у цьому ж селі. У дворі свого господарства безпечно залишив автомобіль «ВАЗ 2105» разом із ключами.

Через деякий час односелець помітив на вулиці знайому ВАЗівку, тож зателефонував до власника, щоб запитати, чому той не на роботі. Однак, як з’ясувалося, той – працює, а за кермом – новий «водій». Чоловік про викрадення транспортного засобу повідомив до поліції, зазначивши напрямок руху.

Дві групи реагування патрульної поліції Рівненського районного відділення поліції оперативно перекрили шляхи виїзду і зупинили викрадача поблизу села Нова Любомирка.

«Керманичем» виявився 42-річний житель села Волошки. Другого березня чоловік умовно-достроково звільнився із місць позбавлення волі, де відбував покарання за майнові злочини. Крім того, зловмисник перебував у стані алкогольного сп’яніння: прилад «Драгер» показав 2,2 проміле.

«Чоловіка затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та помістили до ізолятора тимчасового тримання, — повідомив т.в.о. начальника Рівненського районного відділення поліції Роман Штеба. — Вчора йому повідомили про підозру у вчиненні незаконного заволодіння транспортним засобом за частиною 2 статті 289 Кримінального кодексу України. Слідчі підготували клопотання до суду про обрання підозрюваному запобіжного заходу у виді тримання під вартою, яке розглядатиметься сьогодні».

Тож тепер жителю Волошок загрожує чергове ув’язнення: від п’яти до восьми років.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ