Ми у Facebook
17.03.2020, 12:50

Рівне: Чоловік замінував "підземку", але цього не пам'ятає

Вчора, 16 березня з ТЦ "Центральний" евакуювали 400 людей, адже надійшло повідомлення про замінування. Сьогодні, "мінера" знайшли.
У результаті проведених невідкладних слідчих дій та розшукових заходів оперативники Рівненського відділу поліції встановили особу, причетну до неправдивого повідомлення про закладену вибухівку.

Нагадаємо, повідомлення про замінування «підземки» надійшло на спецлінію 102 вчора, 16 березня, о 16:35.



Із місця події, куди виїхали всі спецслужби, евакуювали понад 400 осіб. Працівники вибухотехнічного відділу ГУНП після обстеження території жодних вибухонебезпечних предметів чи речовин не виявили.

«За цим фактом слідчі внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Працівники карного розшуку у взаємодії із оперативними службами вийшли на слід зловмисника, — повідомив т.в.о. начальника Рівненського відділу поліції Іван Теліга. — Ним виявився 32-річний житель обласного центру, який зателефонував у поліцію, перебуваючи напідпитку».

Сьогодні, 17 березня, його доставили до відділу поліції. Чоловік у скоєному зізнається, однак не пам’ятає, що саме замінував.

За завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян рівнянину загрожує позбавлення волі на строк від двох до шести років.

Мобільний телефон, із якого був здійснений дзвінок, поліцейські вилучили. Слідчі дії тривають.





На правах реклами