Ми у Facebook
21.03.2020, 16:00

«Орел і решка» влаштує на «Інтері» «Божевільні вихідні»

У неділю, 29 березня, об 11:00 відбудеться прем'єра найяскравішого і найбожевільнішого сезону «Орла і решки» - «Божевільні вихідні». На телеглядачів чекають шалено дорогі міста, шалено розкішні готелі, шалено ексклюзивні розваги, шалено незвичайна їжа, шалено красиві пам'ятки...
А ще - шалено екстремальні атракціони, божевільний транспорт, найбільш божевільні витрати з безлімітної картки і багато інших божевільних речей!

«У «Божевільних вихідних» ми спробуємо те, що боялися або не могли зробити за всі попередні сезони, - говорить генеральний продюсер проекту Олена Синельникова. - Зробимо мертву петлю на винищувачі, з'їмо півкіло собачого корму, стрибнемо з найвищої вежі в світі... і це тільки вершина айсберга! Айсберги, до речі, теж будуть! Божевілля цьому сезону додав і той факт, що в розпал зйомок оголосили пандемію коронавіруса. Тому нам довелося зупиняти зйомки і терміново повертати групу додому. Загалом, всіх нюансів розкривати не буду, скоро ви самі все побачите».



За словами продюсера, для такого незвичайного сезону знадобилися особливі ведучі: «Ми вибрали двох найбезстрашніших, найвідчайдушніших і готових на все кандидатів. Ними стала пара відомих блогерів - Ян Гордієнко і Юлія Коваль. Ось вони і проведуть глядачів по цьому божевіллю».



Ян Гордієнко - 21-річний відеоблогер з Краматорська.

Сьогодні у нього мільйони підписників в усіх популярних соціальних мережах: на Youtube-каналі - 4,5 млн, в Instagram - 3,5 млн, в TikTok - 2 млн, в Twitter - 1,5 млн, ВКонтакті - майже мільйон. Виявляється, хлопець ніколи не мріяв про телекар'єру.

«Для мене, як для блогера, телебачення завжди було чимось далеким, - зізнається Ян. - Я б ніколи не подумав, що одного разу я прокинусь з думкою, що хочу бути ведучим, та ще такого шоу, як «Орел і решка». Зараз, після зйомок кількох випусків, можу сказати, що за цей час ніби прожив 10 років життя, яким ніколи не жив. «Орел і решка» - це школа життя, де ти заново вчишся всьому і найголовніше - дисципліні. Ти міняєш себе, і хочеться зізнатися - в кращу сторону. Уявляєте, я навіть виробив в собі пунктуальність! Страшно уявити, якою людиною я буду в останній день зйомок сезону. Упевнений, що кращою версією себе. Це точно найкраще, що відбувалося зі мною».



26-річна Юля Коваль родом з Одеси.

Вона філолог за освітою і телеведуча, за спиною якої робота на спортивному телеканалі «Матч ТВ». Популярність їй принесли пости в Instagram, в яких вона розповідає про своє життя і про подорожі. А також участь в розважальному YouTube-проекті екс-ведучої «Орла і решки» і своєї подруги Насті Івлеєвої - «AgentShow» і «AgentShow2.0».



Незважаючи на те, що Юля - вже досвідчена ведуча, вона зізнається, що перед стартом зйомок «Орла і решки» хвилювалася, як перед власним весіллям: «Я, як справжня леді, намагалася схуднути за дві доби до вильоту, не розуміла, що надіти , і вже представляла як же здорово нам з «Решкою» буде разом. Потім почалися зйомки і... я мало не померла. У перших двох містах пройшла пішки 75 кілометрів! А ще дізналася, що таке підйом о 5:30 ранку кожен день. Для ніжного, люблячого поспати блогера - це удар нижче пояса. Але стати ведучою «Орла і решки» - це, по-перше, виклик. У цей проект хочуть потрапити сотні тисяч молодих людей з усього СНД. Дивиться програму ще більше народу. І стати не глядачем, а її учасником - це крутий поворот кар'єрного шляху. По-друге, подивитися на світ! Одна справа - злітати у відпустку, повалятися на пляжі і залити в соцмережу фотку з барвистим заходом. Інше - виїхати на край світу, пройти пішки по мальовничих дорогах і в черговий раз захопитися красою і багатогранністю нашої планети. Ну і не забувайте, скільки всякої смакоти пробують ведучі! А поїсти я дуже люблю. Є, правда, і чорна сторона проекту: доводиться під прицілом оператора куштувати на смак дуже екзотичні страви і здійснювати абсолютно божевільні вчинки. Мій співведучий - Янчик - тут рекордсмен! Він взагалі без гальм. Про себе спойлерити не буду, просто знайте: сезон називається «Божевільні вихідні» не просто так».





«Божевільні вихідні» для Яна Гордієнка та Юлі Коваль почнуться в Маямі. Чим здивує це місто нових ведучих? Дивіться у першому випуску найбільш божевільного сезону тревел-шоу «Орел і решка» у неділю, 29 березня, о 11:00 на телеканалі «Інтер».

Текст і фото - пресслужба Інтер





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ