Ми у Facebook
25.03.2020, 12:03

Як у Рівному можна буде їздити спецтранспортом?

фото з rivnerada.gov.ua

Завтра, 26 березня, у Рівному припинить їздити громадський транспорт.
На вулиці міста буде виїздити лише спецтранспорт. Що це таке? Це будуть як і автобуси, так і тролейбуси. Вони перевозитимуть людей, завдяки яким місто продовжує працювати.

На сайті Рівненської міської ради з'явилося пояснення, як користуватися цим спецтранспортом.


фото з rivnerada.gov.ua
фото з rivnerada.gov.ua


Спецрейси виконуватимуте КП «Рівнеелектроавтотранс» та маршрутні транспорті засоби. Курсуватимуть вони з 06:00 до 10:00 та з 16:00 до 20:00. Спецтранспорт буде відповідати всім маршрутам, як і було раніше. В інший час доби їх не буде на вулицях міста.

Спецтранспорт перевозитиме людей, які забезпечують життєдіяльність міста. У салон такого спеціального транспорту можна буде зайти лише з перепустками або службовими посвідченнями.

Категорії громадян, яким дозволено проїзд спецтранспортом за умови наявності посвідчення: медичні працівники – з посвідченнями працівника закладу охорони здоров'я з фото, підписом та печаткою керівника закладу. ДСНС, Нацгвардійці, військові, працівники правоохоронних органів та судової системи - службові посвідчення.

Громадяни, які працюють у продовольчих магазинах, комунальних службах, повинні мати відповідні перепустки у транспорт, їх надасть Управління ранспорту та зв’язку.

Перевезення будуть здійснюватись із дотриманням карантинних заходів: у маршрутних таксі – 10, у великогабаритному транспорті – 20 чоловік у засобах індивідуального захисту. Проїзд платний.

Також, керівництво фірм, підприємств та організацій, які в період карантину забезпечують життєдіяльність міста, повинні звернутися в Управління транспорту та зв’язку для отримання спеціальних перепусткок. Такі нововведення запроваджуються лише на період дії карантинних заходів.

Прохання до керівників всіх форм власності максимально забезпечити проїзд своїх працівників до об’єктів життєзабезпечення міста.

Про зміни та додаткові маршрути буде обов’язково повідомлено через ЗМІ та офіційні ресурси Рівненської міської ради.

За повідомленням з сайту Рівненської міської ради, rivnerada.gov.ua.





На правах реклами